Intern Valuations

  • Blaak 34, 3011 TA Rotterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 320 professionals, verdeeld over gespecialiseerde afdelingen die beschikken over experts in de markt. Dit zorgt voor een cultuur waar iedereen van elkaar kan leren. Daarnaast staat ontwikkeling hoog in het vaandel en biedt Colliers jou de mogelijkheid om sturing aan je eigen stageperiode te geven. Jouw onderzoek en afstuderen staat voorop en dat je werkervaring bij ons opdoet is mooi meegenomen. Samen met jouw begeleider kijk je naar je interesses en wordt jouw onderzoek afgestemd daarop. Je zult werkzaam zijn vanuit ons gloednieuwe kantoor in Rotterdam. Ook is het mogelijk om vanuit huis te werken. Colliers is goed ingespeeld op werksituaties tijdens covid-19. 

Functieomschrijving


Heb je de ambitie om de volgende vastgoedexpert te worden? Wil je beginnen met jouw kennis op te bouwen in een expertomgeving zodat je alle kneepjes van het vak kan leren? Duik je graag in informatie en ben je analytisch sterk? Solliciteer dan op een stageplaats bij ons op Valuations & Advisory afdeling!

Wat ga je doen?

Als stagiair draai je volledig mee met alle onderdelen in het team, er is dan ook veel ruimte voor initiatief. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor onafhankelijke en hoogwaardige taxatierapportages van vastgoedobjecten. Je gaat mee naar bezichtigingen, zoekt informatie op, bereidt rapportages voor en zal meewerken aan het uitwerken van rekenmodellen. Hierbij zal je begeleid worden door een van onze ervaren Valuers. Uiteraard zullen we je de ruimte en tijd bieden om te werken aan je onderzoek en deze succesvol af te ronden.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent bezig met je HBO opleiding richting bijvoorbeeld vastgoed, bedrijfskunde of informatica;
  • Je bent eager om te leren;
  • Je bent enthousiast, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen;
  • Je bent communicatief sterk in zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Enthousiast?

Ben jij de Intern die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Jaap Barkey Wolf (06 82 90 69 89).

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid