Director Agency Industrial & Logistics

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wie is Colliers?

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 320 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden. Colliers is goed ingespeeld op werksituaties tijdens covid-19.

Functieomschrijving

Ben je een ondernemende en enthousiaste vastgoedkenner die energie krijgt van de juiste match maken tussen opdrachtgevers en vastgoed? Krijg je energie van jouw teamleden te motiveren en stimuleren zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen? Wil je jouw expertise ook op EMEA niveau delen en het eerste aanspreekpunt voor EMEA collega’s zijn op het gebied van I&L? Solliciteer dan nu bij ons op de vacature Director Agency Industrial & Logistics!

Wat ga je doen?
Als Director adviseer je vastgoedeigenaren over het aan- en verhuren van industrial & logistics vastgoed waarbij je meerwaarde creëert voor de portefeuilles van onze opdrachtgevers. Om een gefundeerd advies te geven werk je samen met de afdelingen Research, Capital Markets en Valuations. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van de afdeling. Je geeft leiding aan enthousiaste teams op verschillende locaties in Nederland en bent verantwoordelijk voor de opbouw, de ontwikkeling en het managen van de teams.  Om de teams optimaal te laten presteren coach en ontwikkel je ze door klantgericht en innovatief te laten werken. Je ondersteunt ze bij een efficiënt netwerk op te bouwen.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO studie en bij voorkeur heb je een vastgoed-gerelateerde studie afgerond
  • Je hebt een mooi trackrecord opgebouwd in de vastgoedwereld
  • Ondernemend | Analytisch | Oplossingsgericht
  • Je bent een voorstander van CRM systemen en de digitale wereld
  • Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels en hebt een commerciële mindset

Interesse gewekt?

Ben jij de Director die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31).

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid