Valuer RT

  • Dillenburgstraat 25, 5652 AM Eindhoven, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 320 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zal je werkzaam zijn vanaf ons kantoor in Eindhoven, waar een gezellige, open en informele werksfeer is. En het is mogelijk om vanuit huis te werken. Colliers is goed ingespeeld op werksituaties tijdens covid-19.  

Functieomschrijving

Ben je een geregistreerd taxateur (BOG) en heb je een passie voor gedetailleerde analyses? Heb je ervaring op het gebied van woningcomplexen of commercieel vastgoed waarderen? Word je enthousiast van data te verbinden met huidige marktomstandigheden en adviezen op te stellen? Vind je het een uitdaging en met opdrachtgevers te sparren en zet je graag je overtuigingskracht in?  Dan past de vacature Valuer zeker bij jou!

Wat ga je doen?
Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor onafhankelijke en hoogwaardige taxatierapportages van verschillende soorten vastgoedobjecten in Zuid Nederland. Onze opdrachtgevers kloppen bij jou aan voor, soms complexe,  waarderingsvraagstukken. Je overlegt met je team wie welke onderdelen oppakt en jij rondt de rapportages af. Omdat je de projecten coördineert heb je veelal contact met opdrachtgevers over de voortgang en licht je de rapportages en adviezen toe. Daarnaast zal je regelmatig netwerkbijeenkomsten bijwonen en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen door het volgen van vakinhoudelijke opleidingen en interne trainingen.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld een vastgoed gerelateerde richting, bedrijfskunde of informatica);
  • Je toont initiatieven en hebt een scherpe analytische blik;
  • MS Office Excel kent geen geheimen voor jou;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in Nederlands en Engels;
  • Ingeschreven bij het NRVT (kamer Bedrijfsmatig Vastgoed).

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Valuer die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31).

Privacybeleid