Working Student - Process Improvement - 24 uur per week

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Netherlands
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 320 professionals, verdeeld over gespecialiseerde afdelingen die beschikken over experts in de markt. Dit zorgt voor een cultuur waar iedereen van elkaar kan leren. Er wordt hard gewerkt maar de werksfeer is enthousiast en gezellig. Colliers is tevens goed ingespeeld op werksituaties tijdens covid-19.

Functieomschrijving

Zit je vol ambitie en heb je affiniteit met het optimaliseren van processen? Vind je het een uitdaging om out of the box te denken en wil je bijdragen aan ontwikkelingen binnen een organisatie? Pak dan deze kans en solliciteer naar de functie van Working Student Process Improvement!

Wat ga je doen?
In deze werkstudentperiode ga je aan de slag met het uitwerken van de huidige processen van onze Property Management afdeling. Daarnaast werk je mee aan het ontwikkelen en implementeren van nieuwe (digitale) processen of het verbeteren van de huidige processen. Je werkt workflows uit en samen met de CTO heb je overleg hoe effectief de volgende stappen gezet kunnen worden. Hierbij denk je goed na over de praktische uitvoerbaarheid, kosten en efficiëntie. In deze uitdagende periode speel je een belangrijke rol bij de groei en ontwikkeling van de organisatie. De werkzaamheden kunnen zowel in Amsterdam als in Den Bosch uitgevoerd worden. 

Wat vragen we van jou?

  • Je bent bezig met jouw Bachelor of Master richting Business ICT, Business Analytics of vergelijkbaar;
  • Je bent goed met Excel en gaat graag aan de slag met Visio;
  • Je bent eager om te leren;
  • Je bent enthousiast, ondernemend, analytisch en hebt een groot doorzettingsvermogen;
  • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de werkstudent die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Jaap Barkey Wolf (06 - 82 90 69 89)

Privacybeleid