(Senior) Real Estate Advisor

  • Blaak 34, 3011 TA Rotterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 330 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Daarnaast zal je werkzaam zijn vanaf ons nieuwe iconische Blaak House, in het centrum van Rotterdam. 

Functieomschrijving

Ben jij op de hoogte wat er zich afspeelt in de kantorenmarkt in Zuid Holland? Zit je vol ambitie en wil jouw kans pakken om zelfstandig maar wel in teamverband de markt te bestormen? Kijk je verder dan alleen jouw eigen deals en wil je jouw klant zo breed mogelijk adviseren? Pak dan deze kans en solliciteer naar de functie van Real Estate Advisor!

Wat ga je doen?
Als Real Estate Advisor ben je verantwoordelijk voor de  verhuur of verkoop van commercieel vastgoed in Zuid Holland. Je adviseert eigenaren van kantoren, benadert kopers/huurders actief, je organiseert bezichtigingen, je voert de onderhandelingen en stelt het uiteindelijke contract op. Ontwikkelingen bij de gemeente, kantoren die vrijkomen, overal ben je van op de hoogte. Omdat je samen met jouw team het CRM systeem goed bijhoudt, kunnen jullie de research afdeling voorzien van data waardoor jij onderscheidende adviezen voor jouw klant kan uitbrengen. Wilt jouw klant net iets extra’s? Dan weet je binnen Colliers de juiste personen te vinden die je daarbij kunnen helpen. Je bouwt  verder aan je (internationale) netwerk bent in staat dit netwerk te onderhouden. De lokale vastgoedmarkt kent geen geheimen voor jou!

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt je HBO opleiding afgerond
  • Je hebt ervaring in de commerciële kantorenmarkt in Rotterdam
  • Je bent energiek, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen
  • Communicatief ben je sterk in Nederlands en Engels
  • Bij voorkeur woon je in de regio groot Rotterdam

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Real Estate Advisor die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31).

Privacybeleid