Junior Valuer

  • Stadionplein 14, 1076 DM Amsterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers International staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 330 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ben je werkzaam vanaf ons iconische hoofdkantoor The Olympic Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomt.

Functieomschrijving

Wil jij je ontwikkelen tot Valuer die gedetailleerde analyses en rapportages kan creëren? Ben je ondernemend en analytisch sterk? Wil je werken is een informele en open werksfeer? Solliciteer dan nu bij ons op de vacature Junior Valuer!

Wat ga je doen?
Als Junior Valuer maak je deel uit van het Valuations team in Amsterdam. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor onafhankelijke en hoogwaardige taxatierapportages van vastgoedobjecten. Je stelt rapportages op, beoordeeld objecten en werkt rekenmodellen uit. Samen met een ervaren Valuer ben je verantwoordelijk voor verschillende portefeuilles. Jullie onderhouden contacten met de opdrachtgevers en bezoeken regelmatig netwerkbijeenkomsten. Daarnaast krijg je de kans om je verder te ontwikkelen door het volgen van vakinhoudelijke opleidingen en interne trainingen.

Wat vragen wij van jou? 
• Minimaal HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld een vastgoed gerelateerde richting, bedrijfskunde of informatica)
• Je toont initiatieven en hebt een scherpe analytische blik. 
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift
• MS Office Excel kent geen geheimen voor jou
• Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ja, ik ben enthousiast!
Ben jij de Junior Valuer die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31).

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid