Technical Real Estate Developer

  • Blaak 34, 3011 TA Rotterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wie is Colliers?
Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 320 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zal je werkzaam zijn vanaf ons nieuwe iconische kantoor in Rotterdam. Uiteraard ben je ook op alle andere vestigingen welkom.

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van het (her)ontwikkelen van gebouwen en ben je een kei in overzicht houden in complexe trajecten? Heb je de “ik-kan”-mentaliteit, durf je te ondernemen en zit je vol ambitie? Krijg je energie van het samenwerken met veel partijen en zet je graag je overtuigingskracht in? Pak dan deze kans en solliciteer naar de functie van Technical Development Manager!

Wat ga je doen?
Design & Development initieert, adviseert en (her)ontwikkelt bouwprojecten en inrichtingsprojecten voor opdrachtgevers. Je bent betrokken bij de financiële en bouwtechnische kant van deze projecten.  In de conceptfase ben je bij de haalbaarheidsonderzoeken verantwoordelijk voor stichtingskosten en financiële haalbaarheidsstudies. Je werkt dan ook veel samen met andere afdelingen binnen Colliers, zoals research, agency en taxaties.
De ontwikkelingen waar je aan werkt zijn veelal herontwikkelingen van winkelcentra en het upgraden of herontwikkelen van kantoorgebouwen ten behoeve van een hotel- of appartementenfuncties. Daarnaast spring je ook in bij de ondersteuning van technische due diligence trajecten.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met bouwkosten en financiële haalbaarheidsonderzoeken
  • Het hebben van duurzaamheidskennis is een pré
  • Je beschikt over een goed analytisch, conceptueel vermogen
  • Je bent klant-, markt- en resultaatgericht
Privacybeleid