Business Developer Design & Development

  • Botersloot 27, 3011 HE Rotterdam, Netherlands
  • Full-time

Company Description

Wie is Colliers?
Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 320 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zal je werkzaam zijn vanaf ons nieuwe iconische kantoor in Rotterdam. Uiteraard ben je ook op alle andere vestigingen welkom.

Job Description

Weet jij precies hoe de Amsterdamse vastgoedmarkt in elkaar zit en krijg je energie van netwerken opbouwen en uitbreiden? Ben je commercieel maar zie je ook het belang van adviezen op basis van data en samenwerken? Durf je te ondernemen en kom je graag met nieuwe initiatieven waarbij je alle ruimte krijgt om deze uit te voeren? Dan is deze functie als Business Developer op de afdeling Design & Development wat voor jou!

Wat ga je doen?
Design & Development initieert, adviseert en (her)ontwikkelt bouwprojecten en inrichtingsprojecten voor opdrachtgevers. Als Business Developer liggen jouw verantwoordelijkheden bij het onderhouden en uitbreiden van de opdrachtgevers voor Design & Development. Je neemt initiatieven en vanuit je kennis van de markt. En je werkt hierbij nauw samen met de afdelingen Agency, Capital Markets, Asset Services, Occupier Services en Client Services. Je ontwikkelt grondige analyses van de markt en creëert op basis daarvan een duidelijke verkoopstrategie. De strategie stem je af met de Directors Design & Development en is in lijn met de Colliers Business Development strategie. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van het team en van Colliers.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde HBO technische, commerciële of vastgoedopleiding
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de vastgoedmarkt
  • Je hebt aantoonbaare onderhandelings- en adviesvaardigheden en je weet ook nog eens hoe je kan overtuigen
  • Je bent klant-, markt- en resultaatgericht
  • Samenwerking en collegialiteit staat bij jou hoog in het vaandel
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Privacy Policy