Intern Real Estate Advisory

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 330 professionals, verdeeld over gespecialiseerde afdelingen die beschikken over experts in de markt. Dit zorgt voor een cultuur waar iedereen van elkaar kan leren. Daarnaast staat ontwikkeling hoog in het vaandel en biedt Colliers jou de mogelijkheid om sturing aan je eigen stageperiode te geven. Jouw onderzoek en afstuderen staat voorop en dat je werkervaring bij ons opdoet is mooi meegenomen. Er wordt hard gewerkt maar de werksfeer is enthousiast en gezellig. Hierdoor is een stageperiode bij Colliers zowel leuk als leerzaam.

Functieomschrijving

Zit je vol ambitie en wil jij weten hoe de werkzaamheden van een Real Estate Advisor zijn? Benut jij graag kansen en neem je initiatief? Pak dan deze kans en solliciteer naar deze meeloopstage als Intern Real Estate Advisor!

Wat ga je doen?
Wanneer je bij Colliers aan de slag gaat, kom je te werken in een dynamisch team waar je veel van kunt leren. Als Intern Real Estate Advisor kijk je met jouw collega’s mee naar de verhuur of verkoop van commercieel vastgoed in de regio Amsterdam. Door bij dit team een kijkje in de keuken te nemen zal je ervaren hoe adviezen worden opgemaakt voor de eigenaar, hoe kopers en huurders worden benaderd, hoe bezichtigingen worden georganiseerd en hoe het proces van onderhandeling tot contractmanagement loopt.  Je zal begeleid worden door de Real Estate Agents van het team.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent bezig met de tweede fase van je HBO opleiding 
  • Je bent eager om te leren
  • Je bent enthousiast, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen
  • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Intern die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31).

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid