Intern Asset Services

  • Utopialaan 24, 5232 CE 's-Hertogenbosch, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 330 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. 

Functieomschrijving

Sta jij te popelen om te weten wat het vak Property Management inhoudt? Kan jij trends in de markt signaleren en neem je graag initiatief? Pak dan deze kans en solliciteer naar de functie van Intern Asset Services!

Wat ga je doen?
Als stagiair draai je volledig mee met alle onderdelen in het team. Je zal worden begeleid door een van de Account Managers. Tijdens deze stage word je betrokken bij het hele beheer- en onderhoudsproces. Van meegaan naar inspecties, verwerken van data in het beheersysteem tot aan ondersteunen bij het opstellen van jaarplannen en rapportages. Bij het opstellen houd je de vastgestelde budgetten goed in het vizier. Je doet onderzoeken naar de markt zodat je de juiste markthuurprijzen kan vaststellen, werkt mee aan het plaatsen van huurders en in samenwerking de huurcontracten op. Door bij dit team een kijkje in de keuken te nemen zal je ervaren hoe adviezen worden opgemaakt voor de eigenaar van het vastgoed. Natuurlijk zal je werken aan een onderzoek, die afgestemd zal worden met het team.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent bezig met je HBO opleiding 
  • Je bent eager om te leren
  • Je bent enthousiast, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen
  • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid