VvE Manager

  • Utopialaan 24, 5232 CE 's-Hertogenbosch, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 350 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zal je werkzaam zijn vanaf ons kantoor in Den Bosch.

Functieomschrijving

Haal jij energie uit het behartigen van belangen van verschillende Verenigingen van Eigenaren? Vind jij het leuk om meerdere ballen in de lucht te houden en ben je communicatief sterk? Pak dan deze kans en solliciteer naar de functie VvE Manager!

Wat ga je doen?
Als VvE Manager ben je eindverantwoordelijk en het aanspreekpunt voor de VvE’s die vallen in jouw beheerportefeuille. Samen met een client administrator, een technisch manager en een team assistant verzorg je het beheer van de VvE. Je onderhoudt de contacten met het bestuur en de eigenaren van de VvE maar je coördineert ook alle activiteiten die vanuit de afgesloten beheerovereenkomsten van de VvE’s voortkomen. Bij leden- en bestuursvergaderingen leid je de gesprekken in goede banen, notuleer je en zorg je dat de vergaderbesluiten opgevolgd worden. Ook stel je (samen met je collega’s) begrotingen, jaarrekeningen en andere financiële rapportages op, en geef je een advies aan het bestuur en de vereniging over het beheer-, financieel- en onderhoudsbeleid.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Kennis van Excel
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Je bent enthousiast, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen
  • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
Privacybeleid