Technisch Manager Retail

  • Utopialaan 24, 5232 CE 's-Hertogenbosch, Netherlands
  • Full-time

Company Description

Colliers International staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 330 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden. Colliers International is een flexibele organisatie. Met een laptop en telefoon kun je op verschillende locaties of thuis aan de slag. 

Job Description

Als Technisch Manager kom je te werken op de dynamische afdeling Asset Services en ben je verantwoordelijk voor het totale technisch en facilitaire management van de onder jouw toezicht vallende vastgoedportefeuille. Het betreft een veelzijdige functie waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor de huurders en voor alle overige pand gerelateerde zaken. Je onderhoudt contacten met de eigenaar en service providers zoals installateurs, aannemers en facilitaire dienstverleners, over de uitvoering van het planmatig en correctief onderhoud. Samen met de marktpartijen stel je meerjarige budgetten op voor investeringen, facilitaire diensten, planmatig en correctief onderhoud. Ook bied je begeleiding aan de Junior Technisch Manager.

Qualifications

- Een afgeronde HBO opleiding in een technische en/of facilitaire richting
- Kennis van bouwkunde, technische installaties en civiele techniek
- Goede communicatieve vaardigheden
- Affiniteit met duurzaamheid en financiën
- Ervaring met systemen zoals Microsoft Office en REMS is een pre
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ervaring

- Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van technisch management van commercieel vastgoed;
- Ervaring met het organiseren en coördineren van diverse werkzaamheden door derden;
- Ervaring met het werken in een Client Team;
- Het vermogen om met verschillende partijen om te gaan.

Additional Information

Ben jij de Technical Manager die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel op 06 – 13 55 21 31.

Privacy Policy