Technisch Manager

  • Utopialaan 24, 5232 CE 's-Hertogenbosch, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers International staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 330 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden. Colliers International is een flexibele organisatie. Met een laptop en telefoon kun je op verschillende locaties of thuis aan de slag. 

Functieomschrijving

Ben jij vanuit jouw junior positie op zoek naar een volgende uitdaging op het gebied van technisch management met gevoel voor commercie? Zorg jij voor de juiste oplossingen en een maximale service voor onze opdrachtgevers? En ben je ondernemend en kom je graag met ideeën om processen te verbeteren? Solliciteer dan nu op de vacature Technical Manager.

Wat ga je doen? 
Als Technical Manager ben je verantwoordelijk voor het technisch management van het vastgoed in jouw portefeuille. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de huurders en je hebt veel contact met de eigenaar over het onderhoud. Daarnaast stuur je leveranciers aan zoals installateurs, aannemers en facilitaire dienstverleners. In goed overleg met de vastgoedeigenaren stel je meerjarige budgetten op voor investeringen, facilitaire diensten en onderhoud. 

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde HBO opleiding in een technische en/of facilitaire richting
  • Kennis van bouwkunde, technische installaties en civiele techniek
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met duurzaamheid en financiën
  • Enige ervaring met systemen zoals Microsoft Office en REMS is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Enthousiast?
Ben jij de Technical Manager die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel op 06 – 13 55 21 31.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid