Interior Architect

  • Botersloot 27, 3011 HE Rotterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 350 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden. De thuisbasis van de afdeling Design & Development is ons kantoor in Rotterdam. Incidenteel werk je vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam en als de gelegenheid zich voordoet bij de klant.

Functieomschrijving

Wil je werken aan innovatieve kantoordesigns en concepten ontwikkelen? Heb je ervaring met sfeerbeelden, moodboards, 3D visualisaties en het ontwikkelen van meubelplannen? Heb je oog voor detail en ben je tegelijkertijd innovatief en flexibel? Solliciteer dan nu op onze vacature van Interior Architect!

Wat ga je doen?
Binnen Design & Development maak je deel uit van een creatief en gezellig team. Je werkt mee aan alle facetten van het ontwerpproces van interieurinrichtingen, waarvan wordt verwacht dat je deze grotendeels zelfstandig kunt uitvoeren. Door jouw creativiteit kan je goed verwoorden en verbeelden. Je denkt tot in detail na over hoe het design gemaakt en gerealiseerd moet worden. Door jouw kennis en kunde kan je de opdrachtnemer adviseren en meenemen in het ontwerpproces. Met alle details waar je rekening mee houdt is duurzaamheid een belangrijk detail. Je bent dan ook graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van materialen en producten.  

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als interieurontwerper in kantoor inrichtingsprojecten
  • Je bent creatief, proactief, ondernemend en nieuwsgierig
  • Zelfstandig werken gaat je goed af maar je bent ook een echte teamplayer;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met MS Office en Adobe Software (Photoshop, Illustrator, Indesign). Vectorworks is een grote pre
  • Je hebt een afgeronde opleiding interieurarchitectuur op minimaal HBO

Ben je enthousiast?
Ben jij de Interior Designer die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. We ontvangen graag je cv, motivatie en je portfolio. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31). 

Privacybeleid