Consultant Hotels

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers International staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 330 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ben je werkzaam vanaf ons iconische hoofdkantoor The Olympic Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen.

Functieomschrijving

Ben je analytisch, heb je een financiële achtergrond en heb je ook interesse in hotelvastgoed? Wil jij jouw internationale netwerk verder opbouwen? Dan zou jij wel eens een match kunnen zijn met het profiel dat wij zoeken! Pak dan deze kans en solliciteer naar de functie van Consultant Hotels in het Hotel team.

Wat ga je doen?
Als Consultant Hotels adviseer je hotelvastgoedeigenaren in financiële oplossingen op maat om groei en rendementen te versnellen. Het kan bijvoorbeeld gaan om advies op schuld- en aandelenfinancieringen,  het arrangeren van groeikapitaal of het begeleiden van M&A trajecten. Je voert haalbaarheidsstudies uit en werkt samen aan het maken van hotelwaarderingen aan de hand van uitgebreide marktdata en ervaring in de hotelmarkten. Je geeft adviezen en begeleiding tijdens de ontwikkelfase van een hotel en zorgt dat de eigenaar een beste keuze kan maken voor een lange termijn rendement. Onze Junior Consultants worden door jou begeleidt en je ziet erop toe dat operationele zaken goed uitgevoerd worden. Bovenal ben je aan het bouwen aan een internationaal netwerk.

Het Hotel team heeft wereldwijd meer dan 140 hotelspecialisten. Daarvan zijn er 80 werkzaam zijn in de EMEA regio en 13 op het kantoor in Amsterdam. De hotelspecialisten van Colliers bieden innovatieve oplossingen voor klanten op basis van vakkennis, ervaring en ondernemerschap. De klanten bestaan uit projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren, hoteloperators, internationale investeerders en banken.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde WO studie richting finance, financial management, economie of soortgelijke studie
  • Ervaring met M&A
  • Je hebt affiniteit met hotellerie
  • Je bent analytisch ingesteld en kan uitstekend  omgaan met Excel en modellen
  • Je bent enthousiast, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen
  • Van de Nederlandse als de Engelse taal heb je uitstekende kennis

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Consultant die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31).

Privacybeleid