Consultant Capital Markets - Offices

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers International staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 330 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ben je werkzaam vanaf ons iconische hoofdkantoor The Olympic Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen.

Functieomschrijving

Wil jij werken aan complexe beleggingsvraagstukken en ga je graag de uitdaging aan om mooie transacties te sluiten? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op onze vacature Consultant Capital Markets in het Offices team!

Wat ga je doen?
Bij Capital Markets worden adviezen gegeven over transacties en de coördinatie hiervan. Jouw focus zal liggen op de kantorenbeleggingsmarkt. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het initiëren en uitvoeren van aan- en verkoopopdrachten. Je adviseert bij beleggingsvraagstukken door hold-sell analyses en rapportages op te stellen. Om jouw klanten te  voorzien van de beste adviezen maak je gebruik van je eigen kennis, je team en andere afdelingen binnen de organisatie. Regelmatig bezoek je evenementen en bijeenkomsten en ben je bezig met het uitbreiden van jouw netwerk.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal 3 jaar ervaring met het begeleiden van aan- en verkooptrajecten van vastgoedobjecten, of op het gebied van beleggingsberekeningen en waarderingsmodellen
  • Je hebt jouw HBO of WO studie richting vastgoed, finance, business administration of economie afgrond
  • Excel kent geen geheimen voor jou en je hebt een echte data mindset
  • Overtuigingskracht | Commercieel | Onderhandelen | Analytisch
  • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Ja, ik ben enthousiast!
Ben jij de Consultant die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel via 06- 13 55 21 31.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid