Ylläpitopäällikkö, Mall of Tripla

 • Ratamestarinkatu 7 B, Helsinki, fi
 • Kokopäiväinen

Yrityksen kuvaus

Mall of Tripla –  Mitä tahansa odotatkin, kerro se kolmella!

Lokakuussa 2019 Helsingin Pasilaan avautuva Mall of Tripla on kaupunkikeskus, jossa on lukuisten ostosmahdollisuuksien lisäksi Suomen laajin ravintolatarjonta, erilaisia elämyksiä ja kulttuuria sekä hyvinvointipalveluja. Mall of Tripla on yli 250 liikkeellään Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, joka sijaitsee Triplan sydämessä. Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, pysäköintilaitos, joukkoliikenneasema, asuntoja, hotelli ja toimistoja. Lue lisää: https://tripla.yit.fi/mall-of-tripla

Mall of Tripla on valinnut kauppakeskusjohtamisen kumppanikseen Colliers International Finland Oy:n, joka toimii Suomessa 18 paikkakunnalla ja työllistää yli 400 kiinteistöalan ammattilaista. Vastaamme 24 kauppakeskuksen johtamisesta ja 1 500 toimitilakiinteistön sekä 18 000 vuokra-asunnon hallinnoinnista.

Työn kuvaus

Tässä Ylläpitopäällikön tehtävässä vastaat Mall of Triplan ylläpidosta. Raportoit kiinteistöpäällikölle.

 

Tehtäväsi:

 • Kauppakeskuksen ylläpidon johtaminen yhdessä kiinteistöpäällikön kanssa

 • Vastata kauppakeskuksen palveluntuottajien sopimushallinnasta ja kilpailutuksesta

 • Toimia aktiivisesti yhteistyössä palvelutuottajien ja vuokralaisten kanssa

 • Toimia osana kauppakeskuksen avaintiimiä

Pätevyydet

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että olet toiminut vastaavissa tehtävissä vähintään 3 vuotta ja Sinulla on näyttöjä asiakas- sekä vuokralaistyytyväisyyden saavuttamisesta.

Lisäksi:

 • Taloteknisten järjestelmien osaamista

 • Tekninen koulutus (LVI, RAU, rakennustekninen tai vastaava muu koulutus)

 • Ymmärrys vähittäiskaupasta/ravintola- ja/tai elämysliiketoiminnasta

 • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen hallinta

 • Hyvä paineensietokyky nopeatempoisessa kauppakeskusympäristössä

 

Olet joukkuepelaaja, joka on tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Oma-aloitteisuus ja kyky hallita laajoja kokonaisuuksia sekä pieniä yksityiskohtia ovat merkittävässä roolissa tehtävässä onnistumiseen.

Lisätiedot

Haluatko olla mukana kehittämässä Pohjoismaiden johtavan kauppakeskuksen ja kaupunkikeskuksen menestystarinaa? Oletko valmis käärimään hihasi ja rakentamaan Mall of Triplan uniikkia brändiä ja asiakaskokemusta? Ole nopea – Helsingin uusi sydän aukeaa pian.

Nyt on tarjolla näköalapaikka muuttuvassa kauppakeskusmaailmassa. Ollessasi osa Colliers-tiimiä, pääset työskentelemään Suomen suurimpien kauppakeskusten kanssa, osana monikansallista yritystä ja saat olla mukana alan parhaimpien joukossa.

Mikäli kiinnostuit ja täytät tehtävältä vaadittavat kriteerit, niin jätäthän hakemuksesi pikimmiten, mutta viimeistään pe 3.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Luoma, Colliers International Finland Oy, Regional Director, 0400 293 494

Colliers International Group Inc. on maailmanlaajuinen huippuluokan yritys, joka on erikoistunut kiinteistöpalveluihin sekä sijoitusten hallintaan. Yritys toimii 68 maassa, ja sillä on palveluksessaan yli 14 000 ammattilaista. Colliers on nopeimmin kasvava julkinen ja maailmanlaajuinen, kiinteistöpalveluja sekä sijoitustenhallintaa tarjoava pörssiyhtiö, jonka liikevoitto vuonna 2018 oli 2,8 miljardia dollaria. Colliers on sijoitettu sadan parhaan maailmanlaajuisen ulkoistamispalvelun joukkoon kansainvälisen ulkoistamisammattilaisten järjestön (IAOP) listalla 13 vuonna peräkkäin, mikä on enemmän kuin yhdelläkään muulla kiinteistöpalveluyrityksellä.

Tietosuojakäytäntö