Konseptipäällikkö, Mall of Tripla

 • Ratamestarinkatu 7 B, Helsinki, fi
 • Kokopäiväinen

Yrityksen kuvaus

Mall of Tripla –  Mitä tahansa odotatkin, kerro se kolmella!

Lokakuussa 2019 Helsingin Pasilaan avautuva Mall of Tripla on kaupunkikeskus, jossa on lukuisten ostosmahdollisuuksien lisäksi Suomen laajin ravintolatarjonta, erilaisia elämyksiä ja kulttuuria sekä hyvinvointipalveluja. Mall of Tripla on yli 250 liikkeellään Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, joka sijaitsee Triplan sydämessä. Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, pysäköintilaitos, joukkoliikenneasema, asuntoja, hotelli ja toimistoja. Lue lisää: https://tripla.yit.fi/mall-of-tripla

Mall of Tripla on valinnut kauppakeskusjohtamisen kumppanikseen Colliers International Finland Oy:n, joka toimii Suomessa 18 paikkakunnalla ja työllistää yli 400 kiinteistöalan ammattilaista. Vastaamme 24 kauppakeskuksen johtamisesta ja 1 500 toimitilakiinteistön sekä 18 000 vuokra-asunnon hallinnoinnista.

Työn kuvaus

Tässä Konseptipäällikön tehtävässä vastaat Mall of Triplan asiakaskokemuksesta ja Mall of Triplan kaupallisista konsepteista ja niiden kehittämisestä, laatimasi liiketoimintasuunnitelman mukaisesti. Raportoit kauppakeskusjohtajalle ja toimit hänen sijaisenaan.

Tehtäväsi:

 

 • Vastata digitaalisista kanavista ja konsepteista sekä mediapintojen kaupallistamisesta ja myynnistä

 • Kehittää yhteistyökonsepteja kumppaneiden kanssa

 • Vastata kauppakeskuksen kävijämäärien ja myyntidatan seurannasta ja analysoinnista

 • Vastata markkina-, asiakastyytyväisyys- sekä vuokralaistyytyväisyystutkimusten toteuttamisesta ja analysoinnista

 • Kehittää markkinointikonsepteja yhdessä markkinointipäällikön kanssa

 • Hoitaa vuokralaissuhteista yhdessä kauppakeskusjohtajan kanssa

Pätevyydet

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että olet toiminut vastaavissa konsepti- ja/tai liiketoimintakehitystehtävissä ja sinulla on näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta ja hyvä ymmärrys asiakaskokemuksen johtamisesta.

Lisäksi:

 

 • kokemusta ja/tai koulutusta palvelumuotoilusta, digitalisista kanavista ja järjestelmistä sekä mediaratkaisujen kaupallistamisesta ja mediamyynnistä

 • hyvä ymmärrys vähittäiskaupasta/ravintola- ja/tai elämysliiketoiminnasta

 • kaupallinen koulutus (KTM, Tradenomi)

 • sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen hallinta

 

Olet analyyttinen ja ratkaisuhakuinen tuloksentekijä, jolla on erinomaiset vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Nautit aktiivisesta ja itseohjautuvasta työskentelystä.

Lisätiedot

Haluatko olla mukana kehittämässä Pohjoismaiden johtavan kauppakeskuksen ja kaupunkikeskuksen menestystarinaa? Oletko valmis käärimään hihasi ja rakentamaan Mall of Triplan uniikkia brändiä ja asiakaskokemusta? Ole nopea – Helsingin uusi sydän aukeaa pian.

Nyt on tarjolla näköalapaikka muuttuvassa kauppakeskusmaailmassa. Ollessasi osa Colliers-tiimiä, pääset työskentelemään Suomen suurimpien kauppakeskusten kanssa, osana monikansallista yritystä ja saat olla mukana alan parhaimpien joukossa.

Mikäli kiinnostuit ja täytät tehtävältä vaadittavat kriteerit, niin jätäthän hakemuksesi pikimmiten, mutta viimeistään pe 3.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antavat to 25.4 klo 16-18 ja ti 30.4 klo 14-16 Terhi Okkonen, Colliers International Finland Oy, VP Shopping Centre Management and Services, 050 388 9600 ja Kati Kivimäki, Mall of Tripla, Kauppakeskusjohtaja, 046 876 1500 .

Colliers International Group Inc. on maailmanlaajuinen huippuluokan yritys, joka on erikoistunut kiinteistöpalveluihin sekä sijoitusten hallintaan. Yritys toimii 68 maassa, ja sillä on palveluksessaan yli 14 000 ammattilaista. Colliers on nopeimmin kasvava julkinen ja maailmanlaajuinen, kiinteistöpalveluja sekä sijoitustenhallintaa tarjoava pörssiyhtiö, jonka liikevoitto vuonna 2018 oli 2,8 miljardia dollaria. Colliers on sijoitettu sadan parhaan maailmanlaajuisen ulkoistamispalvelun joukkoon kansainvälisen ulkoistamisammattilaisten järjestön (IAOP) listalla 13 vuonna peräkkäin, mikä on enemmän kuin yhdelläkään muulla kiinteistöpalveluyrityksellä.

Tietosuojakäytäntö