Multimediedesigner

  • Søren Frichs Vej 38A, 8230 Aarhus, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Colliers International er Danmarks absolut største og mest erfarne rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi beskæftiger os med formidling af ejendomme, udlejning, lejerrådgivning og vurderinger, ligesom vi udarbejder markedsanalyser og rådgiver vedrørende by- og arealudvikling, ejendomsinvesteringsstrategier mv.

Vores specialister i Capital Markets er førende inden for formidling af og rådgivning om større investeringsejendomme, porteføljer og ejendomsselskaber. I 2018 formidlede vi ejendomme for næsten 25 mia. kroner.

Vi er landsdækkende med godt 150 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Vi er en del af Colliers International Group, der er repræsenteret i 68 lande og har 14.000 medarbejdere. I 2018 omsatte Colliers for 2,8 mia. US dollar globalt.

Jobbeskrivelse

Er du visuelt stærk, og kan du arbejde på tværs af kanaler? Interesserer du dig for kommunikation? Synes du, det kunne være spændende at arbejde med ejendomme? Så er du måske vores nye kollega, der skal hjælpe med at vedligeholde og udvikle vores brand og position som Danmarks førende erhvervsmægler.

I stillingen som multimediedesigner skal du udarbejde visuelt materiale på tværs af platforme, medier og vores fem kontorer i hhv. Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense og København.

Colliers er en global virksomhed, så du skal være indstillet på at arbejde inden for foruddefinerede brand-guidelines samt inden for rammerne af vores CVI.

Dine opgaver omfatter allround grafiske on- og offline designopgaver. Opgaverne er en blanding af tilbagevendende opgaver og sager, hvor der skal udvikles og tænkes helt nyt. Derudover kommer du også til selv at koordinere opgaver og projekter. Dine opgaver vil hovedsageligt omfatte den løbende rådgivning af vores kolleger om den bedst mulige løsning til netop deres opgave for derefter at producere den valgte løsning.

Det er typisk layout til diverse rapporter, nyhedsbreve og præsentationer samt udformning af illustrationer som kort, plantegninger, grafer, tabeller og fotos.

Mange af opgaverne vil være planlagte, men nogle vil også være ”last minute”. En del opgaver vil være større, meget eksklusive tryksager, men mange opgaver vil også dække tilretning og en sidste finpudsning af en PowerPoint præsentation.

Du er serviceminded, god til at modtage en briefing og spørge ind til, hvad behovet er, for derefter at omsætte det til en kreativ løsning, der sidder lige i skabet. Du er rummelig og fleksibel, også med din tid, og du har forståelse for, at alle opgaver ikke altid kan være lige planlagte.

Du har styr på detaljerne og sætter en ære i at levere en høj kvalitet til tiden. Du arbejder struktureret og effektivt for at nå i mål med opgaverne. Du vil ofte have flere projekter kørende på samme tid, hvorfor det er vigtigt, at du kan holde tungen lige i munden og styre alle opgaver sikkert i mål.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Design af grafik, infografik, ikoner m.v. til tryk, web og sociale medier
  • Produktion af en bred vifte af digitale produkter som f.eks. video, online bannere og design af landing-pages
  • Konceptualisering, udarbejdelse og vedligehold af markedsførings-/salgsmaterialer – f.eks. prospekter og pitches - på ejendomme i form af layout, billeder og grafisk rentegning
  • Idégenerering og sparring med resten af teamet om, hvordan vores strategi bedst muligt omsættes til konkrete løsninger og resultater
  • Udarbejdelse af tryksager såsom annoncer, outdoormaterialer mv.
  • Kontakt til leverandører

Kvalifikationer

Du har en uddannelse som multimediedesigner, grafisk designer eller lignende. Du får hjælp fra vores projektledere, men skal også selv være god til at strukturere dine opgaver, da vi i teamet arbejder efter ’frihed under ansvar’, ligesom vi lægger stor vægt på dialog og løbende sparring om stort som småt. Den ensomme ulv vil ikke passe ind i teamet. Vi forventer, at du er nysgerrig og selv undersøger mulige løsninger på grafiske og tekniske udfordringer. Du bliver desuden en vigtig del af det tværgående arbejde i hele organisationen, og skal derfor kunne samarbejde med mange forskellige kolleger i hele landet.

Du er superbruger i Adobe CC pakken (som minimum InDesign, Illustrator og photoshop) men skal også kunne arbejde i andre programmer, herunder PowerPoint. Du skal have erfaring med CRM-systemer, gerne Sitecore og/eller Umbraco. Hvis du også kan kode html5 bannere og/eller kender til videooptagelse og redigering, bliver vi ekstra glade.

Du interesserer dig for kommunikation, og du er en teamplayer.

Yderligere informationer

Colliers i Danmark er under transformation, så forandringer er en del af hverdagen. Vores marked er også under forandring, ligesom kommunikationsfeltet er det. Derfor skal du synes, at forandring er spændende. Du skal være parat til at bidrage til vores ambition om at være et kommunikations- og marketingteam, der udfordrer konventionerne. Teamet har det overordnede ansvar for virksomhedens branding, image og identitet – eksternt som internt, og vi kommunikerer via mange kanaler, hvoraf langt de fleste er online. Vores fokus er på owned media og earned media, så inbound og content marketing fylder en hel del. I teamet er vi en CMO, en Marketing Manager, to projektledere og fire multimediedesignere, hvoraf du kan blive den ene.

Vi er et professionelt, men også humørfyldt, team, der samarbejder uformelt både i og uden for afdelingen, der har medarbejdere både i København (to) og Aarhus (seks).

Hvis du synes, stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Med din ansøgning beder vi dig om at sende eksempler på, hvad du har lavet samt markere, om der er tale om grafisk nyudvikling eller fortolkning ud fra eksisterende designmanual.

Der er tale om en fuldtidsstilling på vores kontor i Aarhus. Du får reference til vores CMO.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

CMO Lisbeth Kempel, mobil 21728367 eller

Marketing Manager Majken Hald, mobil 30660556.

Fortrolighedspolitik