HR Manager

  • Sven Hultins gata 9, 412 58 Göteborg, Sweden
  • Deltid

Företagsbeskrivning

Chalmers Teknologkonsulter AB är Sveriges ledande studentkonsultföretag inom teknik och management. Med våra över femtio drivna och nytänkande studenter i konsultteamet representerar vi kompetenser från majoriteten av Chalmers utbildningsprogram och erbjuder service och kvalificerade konsulttjänster mot näringsliv och offentlig sektor. Arbetet hos oss präglas av utbyte av kunskap och att lära av varandra, detta blir extra viktigt då alla på bolaget är studenter. Vi har en kultur av öppenhet och kommunikation vilket gör bidrar till en trevlig gemenskap där ärlighet, nyfikenhet, kreativitet och förtroende genomsyrar organisationen. 

Jobbeskrivning

Du kommer att jobba som en av två HR managers och sitter på det övergripande ansvaret för personalarbetet. Som HR manager är du medlem i ledningsgruppen och arbetar strategiskt utifrån ett HR-perspektiv. 
Exempel på arbetsuppgifter:

  • Stöttning av kollegor med personalansvar. Ex. gällande ledarskap, gruppdynamik, svåra samtal och konflikthantering.
  • Är delaktig i rekryteringsprocessens alla delar samt ansvarig för utveckling av processen
  • Skapa processer och strategier för onboarding
  • Utforma och uppdatera personalpolicys
  • Skapa och genomföra medarbetarundersökningar
  • Utforma workshops utifrån ditt HR-perspektiv
  • Arbeta med företagskulturen och employer branding

Kravspecifikation

I rollen som HR manager krävs att du har ett eget starkt driv och engagemang. Du ges tillsammans med den andra HR managern ett stor möjlighet att påverka insatser som ni vill genomföra. Detta möjliggör att ni tillsammans får vara kreativa och utforma HR-arbetet på det sätt ni tycker gör störst skillnad. 

Vi söker därför dig som vill ha ett roligt extrajobb tillsammans med engagerade kollegor där du får testa dina gränser och utvecklas inom ledarskap och strategiskt tänkande samt vara med och driva ett helt företag framåt med ditt HR-perspektiv!  

Som person ser vi gärna att du är förtroendeingivande, drivande, kommunikativ samt fungerar väl i samarbete med olika typer av människor. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din anställning så ser vi även att du är flexibel, initiativtagande, engagerad och driven i ditt arbete.
Vi vill att du läser en pågående utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande. För oss  är erfarenhet och studiemeriter inte det viktigaste utan lägger stor vikt vid engagemang och de personliga egenskaper som vi tror kan passa bra in i företaget.
Företagsspråket är engelska och vi ser därför att du kan kommunicera på engelska i både tal och skrift. 

Ytterligare information

Intervjuer kommer att bokas löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Tjänsten omfattar 10 tim/vecka som disponeras fritt förutom företagets obligatoriska personalmöte på måndagskvällar.

Det utgår ingen lön för arbetet, utan är istället belönande i form av erfarenhet, kontaktnät och meriter inför framtiden.

Skicka din ansökan idag!