.Net Developer

  • Marssteden 40, 7547 TC Enschede, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Werken bij Carel Lurvink, een ambitieus en innovatief familiebedrijf.

Hi .NET Developer! Ben jij op zoek naar een functie en organisatie waar je een hoogstpersoonlijke bijdrage kan gaan leveren aan de online ontwikkeling? Waar jouw bugfixes binnen een half uur live staan met behulp van de modernste technieken? Dan is dit de functie waar je naar op zoek bent!

 

.NET Business Developer

Locatie Enschede

 

Wat ga je doen?

Als .NET Developer ga je onderdeel uitmaken van een veelzijdig innovatief ICT business development team en ga je zowel zelfstandig als in teamverband een belangrijke bijdrage leveren om ons totale  digitale Supply Chain voor onze klanten verder uit te bouwen. Jij zorgt voor vernieuwing van het fundament achter ons digitale succes en voorziet daardoor in de behoefte van onze klanten en de toekomst van onze online prestaties. Daarnaast:

·         Draag jij bij aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologische interfaces;

·         Ga je .NET applicaties testen, verbeteren en implementeren samen met je teamgenoten;

·         Vertaal je technische specificaties in digitale app oplossingen.

Wie zoeken wij?
Je bent analytisch sterk, oplossingsgericht en hebt ervaring met programmeren (Java, C#, ASP.NET). Verder kunnen wij een hele lange lijst maken van de kennis die je moet hebben, maar eigenlijk willen we gewoon van je weten wat jij allemaal kan. Verder beschik je over:

·         Minimaal hbo werk- en denkniveau;

·         Je moet het prettig vinden om in teamverband samen te werken;

·         Je bent in staat om problemen helder te analyseren en snel tot een praktische oplossing te komen;

Wie zijn wij?

“Iedereen verdient een schone en veilige werkomgeving.” Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In meer dan 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste innovatieve servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet professioneel sectorgericht assortiment.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling.

·         Je bent onderdeel van een 125 jarig familiebedrijf en een hecht ICT team waarop je kan bouwen;

·         Een boven marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, prestatiebonus, fitnessvergoeding en korting op je zorgverzekering;

·         Wij hechten veel waarde aan een gezonde werkomgeving en de teamspirit binnen de gehele organisatie. Geniet elke dag van vers fruit of ontspan in onze Brasserie. Ook worden er regelmatig (sportieve) activiteiten georganiseerd.

Heb je interesse?

Heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Sta je te trappelen om deel uit te maken van ons ICT team en pas jij in het door ons geschetste beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw motivatie om voor Carel Lurvink te werken. De sollicitatieperiode sluit op 17 januari 2020.

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met onze HR Manager Floortje Koobs via werken(at)carellurvink.nl.

We hebben begrip voor acquisitie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Video's om te bekijken