Stage Marketing

  • Marssteden 40, 7547 TC Enschede, Nederland
  • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Stage lopen bij Carel Lurvink, een ambitieus en innovatief familiebedrijf.

Zoek jij een stageplek waarbij je alle facetten van het Marketing vak leert kennen en wil jij een actieve en positieve bijdrage leveren aan onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Stage Marketing

Februari – Juli 2020 | Locatie: Enschede

 

Wat ga je doen?

Bij Carel Lurvink krijg je de kans om op een interessante en uitdagende manier kennis te maken met de verschillende facetten van het marketing-vak. Tijdens je stage maak je onderdeel uit van ons Marketing & Communicatie team. Als Stagair(e) Marketing ben je een échte alleskunner. Je gaat je onder andere bezig houden met het schrijven van content voor onze webshop, het voorbereiden van beurzen en evenementen, het verbeteren van landingspagina’s en tal van andere werkzaamheden. We zullen de stageactiviteiten afstemmen op de interesses van onze nieuwe stagiair(e).

Onze Marketing afdeling is volop in ontwikkeling. Daarom zoeken wij een enthousiaste en leergierige stagiair(e), die met zijn / haar frisse blik en creatieve inbreng, uitdagende projecten gaat oppakken.

Wie zoeken wij?

·         Je volgt een hbo opleiding in de richting van Marketing en / of Communicatie.

·         Je bent een echte aanpakker. Niets is jouw te gek!

·         Je bent leergierig en wil graag je eerste stappen maken binnen een Marketing omgeving.

·         Eigen initiatief wordt gewaardeerd.

·         Werkervaring is niet nodig, wij leren je de fijne kneepjes van het vak! Ervaring met bijvoorbeeld het organiseren van evenementen is een pre.

Wie zijn wij?

“Iedereen verdient een schone en veilige werkomgeving.” Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In meer dan 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende stage-omgeving waarin veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling.

·         Je start met ons unieke onboarding programma (de Carel Lurvink Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf. Vervolgens krijg je van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken tijdens jouw stage;

·         Een passende stagevergoeding;

·         Je bent onderdeel van een familiebedrijf en een hecht team waarop je kan bouwen;

·         Wij hechten veel waarde aan een gezonde werkomgeving en de teamspirit binnen de gehele organisatie. Geniet elke dag van vers fruit of ontspan in onze Brasserie. Ook worden er regelmatig (sportieve) activiteiten georganiseerd.

Heb je interesse?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je na het lezen van deze stagevacature een glimlach op je gezicht gekregen? Sta je te trappelen om deel uit te maken van ons team en pas jij in het door ons geschetste beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent, ambitie en jouw motivatie om bij Carel Lurvink stage te lopen. De sollicitatieperiode sluit op 17 januari 2020.

Ben je enthousiast geraakt door deze functie en onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze HR Adviseur Nick Waanders via werken(at)carellurvink.nl.