Accountmanager Inside Sales

  • Marssteden 40, 7547 TC Enschede, Nederland
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Werken bij Carel Lurvink, een ambitieus en innovatief familiebedrijf.

Ben jij snel up and running? Ben jij een doorzetter en zie jij het bellen naar klanten als een uitdaging?  Heb jij ervaring met acquisitie en wil jij deze inzetten binnen ons sales team? Dan is deze tijdelijke functie iets voor jou!

 

Accountmanager Inside Sales (tijdelijk)

24 -32 uur | Locatie Enschede

 

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Inside Sales bij Carel Lurvink ben je verantwoordelijk voor het telefonisch opvolgen van leads en het werven van nieuwe klanten. Je hebt telefonisch contact met onze klanten en bent in staat een goede en prettig gesprek te voeren, de klantbehoefte snel te achterhalen en vervolgens de klant te overtuigen van ons aanbod. Vervolgens maak jij voor je collega’s bezoekafspraken en zorg je dat de agenda’s gevuld blijven. Het doel van de functie is om iedere klant met een lach en een goed gevoel zaken te laten doen met Carel Lurvink.

Daarnaast hou je alle informatie bij die je aan de telefoon verkrijgt van je prospects en klanten, zodat alle (after)sales activiteiten kunnen worden uitgevoerd door jouw collega’s. Prospects die je gaat bellen zijn onder andere werkzaam bij bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

Het team

Je komt te werken in een professioneel team van 3 Inside sales collega’s. Ieder heeft zijn eigen specialisme. Jouw focus zal vooral liggen op de sector Food Industry en Pharmacy, omdat je de werkzaamheden van een collega over gaat nemen tijdens haar zwangerschapsverlof.

Wie zoeken wij?
Je bent commercieel ingesteld, communicatief vaardig en een kei op het gebied van (telefonische) verkoop. Je zet graag een stap extra, want commercie zit in je DNA. Je gaat pas echt met voldoening naar huis als je weet dat de (potentiële) klant tevreden hebt gesteld. Verder ben je beschikbaar van 1 maart 2020 t/m juli 2020. Verder staat op jouw CV:

·         Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in een commerciële richting;

·         Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;  

  • Je hebt bewezen succes in telefonische sales.

Wie zijn wij?

“Iedereen verdient een schone en veilige werkomgeving.” Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In meer dan 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Van werkhandschoenen tot schoonmaakproducten en van veiligheidsbrillen tot schildersbenodigdheden.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling.

·         Je start met verschillende trainingen in onze unieke Carel Lurvink Academy als directe investering in jou. Hierin doe je kennis op van onze organisatie en de producten, zodat je niet alleen een warme landing hebt in ons bedrijf, maar jezelf optimaal kan inzetten. Vervolgens krijg je van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in je tijdelijke functie;

·         Je bent onderdeel van een familiebedrijf en een hecht team waarop je kan bouwen;

·         Een parttime arbeidsovereenkomst (24-32 uur) voor vijf maanden met een marktconform salaris;

·         Wij hechten veel waarde aan een gezonde werkomgeving en de teamspirit binnen de gehele organisatie. Geniet elke dag van vers fruit of ontspan in onze Brasserie. Ook worden er regelmatig (sportieve) activiteiten georganiseerd.

Heb je interesse?

Sta je te trappelen om tijdelijk deel uit te maken van ons team en pas jij in het door ons geschetste beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie en jouw motivatie om voor Carel Lurvink te werken. 

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met onze HR Manager Floortje Koobs via werken(at)carellurvink.nl.

We hebben begrip voor acquisitie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Video's om te bekijken