BBL Leerwerkplek - Logistiek Medewerker

  • Marssteden 40, 7547 TC Enschede, Nederland
  • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Dé kickstart na je vmbo! Leren en werken in de logistiek

Ben jij op zoek naar een uitdagende BBL Leerwerkplek in de Logistiek? Dus 4 dagen werken, 1 dag naar school, daardoor ervaring op doen en op die manier succesvol je MBO diploma behalen? Dan heb je die nu gevonden!

 

BBL Leerwerkplek – Logistiek Medewerker

4 dagen | Locatie: Enschede

 

Handen uit de mouwen en gas erop! Zowel op de reachtruck als tijdens jouw werkzaamheden in de logistiek. Je houdt niet van stil zitten en gaat het liefst direct aan de slag. Tegelijkertijd kan jij via school je MBO-diploma behalen. Dat betekent flink verdienen en uiteindelijk werkend een vak leren. Een mooiere combinatie bestaat niet!

Wat ga je doen?

Logistiek is overal om ons heen. Elke dag verwerken wij in ons magazijn honderden bestellingen die morgen al door onze klanten aangenomen worden. Best een uitdaging, met meer dan 40.000 unieke producten. Door slimme routes, systemen en door ons 18 meter hoge magazijn lukt het ons elke dag weer te voldoen aan de vraag van onze klanten.

Jij zorgt ervoor dat een bestelling van onze klant de volgende dag al aanwezig is. Als leerling logistiek binnen Carel Lurvink ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het dagelijkse logistieke proces. Je helpt bij het verzenden van de juiste producten naar de juiste klanten door de goederen te verzamelen en in te pakken. Je scant producten met de handscanner en zorgt ervoor dat alle producten verzendklaar zijn. Kortom: jij zorgt ervoor dat het laatste pakketje op tijd verzonden is. Jij draagt, samen met het team, zorg voor alle uitgaande orders.

Jouw voordelen

·         Je behaalt een erkend mbo-diploma;

·         Je krijgt een optimaal beeld van de logistiek;

·         Je ontvangt vanaf dag 1 salaris;

·         Je wordt super fit van dit werk;

·         Je ontwikkelt je persoonlijke talenten;

·         Je vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.

Wie zoeken wij?

Jij als geen ander bent een echte aanpakker en je bent bereid om dat extra stapje te zetten. Omdat je je graag verdere wil ontwikkelen in de Logistiek heb je zowel de wil om te werken, als om te leren. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en verder:

·         Ben je student aan de BBL-opleiding Logistiek Medewerker of wil deze opleiding gaan volgen;

·         Werk je nauwkeurig, ook als de werkdruk groter wordt;

·         Is ervaring in de logistiek een pré.

Wie zijn wij?

“Iedereen verdient een schone en veilige werkomgeving.” Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In meer dan 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende leerwerkplek waarin veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling.

·         Je start met ons unieke onboarding programma (de Carel Lurvink Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf. Vervolgens krijg je van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken;

·         Een marktconform salaris;

·         Je bent onderdeel van een familiebedrijf en een hecht team waarop je kan bouwen;

·         Wij hechten veel waarde aan een gezonde werkomgeving en de teamspirit binnen de gehele organisatie. Geniet elke dag van vers fruit of ontspan in onze Brasserie. Ook worden er regelmatig (sportieve) activiteiten georganiseerd.

Interesse?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Sta je te trappelen om deel uit te maken van ons team en pas jij in het door ons geschetste beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent, ambitie en jouw motivatie om tijdens jouw BBL-opleiding bij Carel Lurvink te komen. De sollicitatieperiode sluit op 16 december 2019.

Ben je enthousiast geraakt door deze functie en onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Nick Waanders van onze HRM afdeling via werken(at)carellurvink.nl of via 053-852 70 83.

We hebben begrip voor acquisitie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Video's om te bekijken