Accountmanager Industry

  • Marssteden 40, 7547 TC Enschede, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

“Iedereen verdient een schone en veilige werkomgeving”

Ben jij dé sales professional met oog voor de industriële sector? Ben jij klaar voor een verantwoordelijke rol met veel vrijheid en zet jij klanttevredenheid met stip op 1? Zoek dan niet verder en word onze nieuwe collega in het Zuiden van Nederland!

 

Accountmanager - Industry

Regio Zuid-Nederland | Fulltime

 

Wat ga je doen?

Als Accountmanager bij Carel Lurvink draag jij bij aan onze groeiambitie. Het creëren van new business, het onderhouden van onze relaties en het uitbreiden van ons netwerk, dat zijn jouw kerntaken. Jij bent commercieel verantwoordelijk voor de accounts in het rayon en het realiseren en overtreffen van de gestelde targets. Jij gaat dagelijks vol goede energie op weg naar onze klanten in de Sector Industry om ze de beste service te bieden. Je klanten zijn o.a. grote bedrijven in de maakindustrie en  schildersbedrijven, maar ook applicatiebedrijven van kunststofvloeren. Met onze artikelen in de non-paint en veiligheidscategorie vind jij je weg in de juiste oplossing voor onze klant. Daarnaast kom je ook op ons servicecentrum in Enschede of Hilversum voor een kop koffie met collega’s en een sales overleg.

 

Wie zoeken wij?

Jij als geen ander bezit de nodige dosis doorzettingsvermogen en je kunt je goed in de gesprekspartner verplaatsen. Omdat je in deze functie dagelijks non-paint en veiligheidsartikelen verkoopt in de schilders- en industriële branche, is het mooi meegenomen als je hier een achtergrond in hebt. Je bent een resultaatgerichte netwerker, woont in het Zuiden van Nederland en verder beschik jij over:

·         Een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in commerciële richting;

·         Minimaal 2 jaar relevante verkoopervaring in soortgelijke functie;

·         Excellente onderhandelingsvaardigheden.

 

Wie zijn wij?

“Iedereen verdient een schone en veilige werkomgeving.” Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In meer dan 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Van werkhandschoenen tot schoonmaakproducten en van veiligheidsbrillen tot schildersbenodigdheden.

 

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling.

·         Je start met ons unieke onboarding programma (de Carel Lurvink Academy) als directe investering in jou zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf. Vervolgens krijg je van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie;

·         Voor jouw dagelijkse werkzaamheden krijg je uitstekende ondersteuning door een auto van de zaak, laptop en telefoon;

·         Je bent onderdeel van een familiebedrijf en een hecht team waarop je kan bouwen;

·         Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, prestatiebonus, fitnessvergoeding en korting op je zorgverzekering;

·         Wij hechten veel waarde aan een gezonde werkomgeving en de teamspirit binnen de gehele organisatie. Geniet elke dag van vers fruit of ontspan in onze Brasserie met loungebank. Ook worden er regelmatig (sportieve) activiteiten georganiseerd. 

Werken bij een nieuw bedrijf en mogelijk voor jou ook in een nieuwe sector, betekent dat er veel nieuwe informatie en kennis op je af komt. Wij zorgen voor de juiste onboarding, coaching on the job en je krijgt collega’s met hoge bereidwilligheid om jou te ondersteunen. Wij rekenen bij jou op een proactieve houding en de ‘eagerness’ om snel te leren. Dit met als doel jou z.s.m. klaar te stomen binnen je rol.

 

Heb je interesse?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Sta je te trappelen om deel uit te maken van ons team en pas jij in het door ons geschetste beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent, ambitie en jouw motivatie om voor Carel Lurvink te werken. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met onze HR Manager Floortje Koobs via werken(at)carellurvink.nl.

We hebben begrip voor acquisitie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Video's om te bekijken