Vakantiekracht

 • Marssteden 40, 7547 TC Enschede, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Jij bent een baas op de reachtruck met een passie voor de logistiek!

 

Vakantie! Ben jij op zoek naar een vakantiebaan in een leuke en groeiende organisatie?

Dan heb je die nu gevonden! Een leuke manier om iets bij te verdienen en werkervaring op te doen!

 

                                          Vakantiekracht Warehouse

                                   Locatie: Enschede | 32 – 40 uur per week

 

Handen uit de mouwen en gas erop! Zowel op de reachtruck als tijdens jouw werkzaamheden in de logistiek. Je houdt niet van stil zitten en gaat het liefst direct aan de slag.

Wat ga je doen?
Logistiek is overal om ons heen. Elke dag verwerken wij in ons magazijn honderden bestellingen die morgen al door onze klanten aangenomen worden. Best een uitdaging, met meer dan 40.000 unieke producten. Door slimme routes, systemen en door ons 18 meter hoge magazijn lukt het ons elke dag weer te voldoen aan de vraag van onze klanten.

 Jij zorgt ervoor dat een bestelling van onze klant de volgende dag al aanwezig is. Als vakantiekracht binnen Carel Lurvink ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het dagelijkse logistieke proces. Jij draagt zorg voor alle uitgaande orders. Je helpt bij het verzenden van de juiste producten naar de juiste klanten door de goederen te verzamelen en in te pakken. Je scant producten met de handscanner en zorgt ervoor dat alle producten verzendklaar zijn. Kortom: jij zorgt ervoor dat het laatste pakketje op tijd verzonden is.

Team
Het team van ons magazijn in Enschede bestaat uit een Logistiek Manager, een teamleider en team van 11 magazijn medewerkers. Een deel van je collega’s werkt bij de afdeling ‘Binnenkomende goederen’ en een deel werkt bij de afdeling ‘Uitgaande goederen’.

Wie zoeken wij?

 • Je bent ouder dan 16 jaar;
 • Je bent vanaf 15 juli t/m 31 augustus van maandag t/m vrijdag ten minste 4 dagen per week beschikbaar.
 • Je vindt het leuk om samen te werken
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Enschede

Wat hebben wij te bieden?

 • Een passend salaris (inclusief vakantietoeslag en verlofrechten);
 • Je wordt super fit van dit werk;
 • Je ontwikkelt je persoonlijke talenten;
 • Je vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.
 • We zorgen ervoor dat je leert rijden op een reachtruck, mocht je hier nog geen ervaring mee hebben.

Wie zijn wij?
‘Werkomgevingen schoner en veiliger maken’. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Van werkhandschoenen tot veiligheidsbrillen. Onze mensen maken iedere dag het verschil met de persoonlijke aandacht die ze geven. Service hebben we een nieuwe dimensie gegeven: we geloven in de kracht van hartelijke service en dienstbaarheid.

Interesse?
Is dit nou echt iets voor jou en voel jij je thuis bij een hecht familiebedrijf, waarbij er ruimte is voor een lolletje. Wil jij geld verdienen zodat je optimaal kunt genieten deze zomer? Solliciteer dan snel! Geef in je sollicitatie aan welke periode en voor hoeveel uur je beschikbaar bent. Voor vragen mag je contact opnemen met onze afdeling HR via hr(at)carellurvink.nl

De sollicitatieperiode sluit op 30 mei 2019

Video's om te bekijken