Leerwerkplek (BBL) - Logistiek Supervisor

  • Marssteden, 7547 Enschede, Netherlands
  • Full-time

Company Description

Dé kickstart na je vmbo! Leren en werken in de logistiek?

Jij bent een baas op de reachtruck met een passie voor de logistiek!

Ben jij op zoek naar een uitdagende BBL Leerwerkplek in de Logistiek? Dus 4 dagen werken, 1 dag naar school, daardoor ervaring op doen en op die manier succesvol je MBO diploma behalen? Dan heb je die nu gevonden!

 

BBL Leerwerkplek – Logistiek supervisor

4 dagen | Enschede

 

Handen uit de mouwen en gas erop! Zowel op de reachtruck als tijdens jouw werkzaamheden in de logistiek. Je houdt niet van stil zitten en gaat het liefst direct aan de slag. Tegelijkertijd kan jij via school je MBO-diploma behalen. Dat betekent flink verdienen en uiteindelijk werkend een vak leren. Een mooiere combinatie bestaat niet!

 

Wat ga je doen?

Logistiek is overal om ons heen. Elke dag verwerken wij in ons magazijn honderden bestellingen die morgen al door onze klanten aangenomen worden. Best een uitdaging, met meer dan 40.000 unieke producten. Door slimme routes, systemen en door ons 18 meter hoge magazijn lukt het ons elke dag weer te voldoen aan de vraag van onze klanten.

Jij zorgt ervoor dat een bestelling van onze klant de volgende dag al aanwezig is. Als leerling logistiek binnen Carel Lurvink ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het dagelijkse logistieke proces. Jij draagt zorg voor alle uitgaande orders. Je helpt bij het verzenden van de juiste producten naar de juiste klanten door de goederen te verzamelen en in te pakken. Je scant producten met de handscanner en zorgt ervoor dat alle producten verzendklaar zijn. Kortom: jij zorgt ervoor dat het laatste pakketje op tijd verzonden is.

 

Team

Het team van ons magazijn in Enschede bestaat uit een Logistiek Manager, twee teamleiders en team van 11 magazijn medewerkers. Een deel van je collega’s werkt bij de afdeling ‘Binnenkomende goederen’ en een deel werkt bij de afdeling ‘Uitgaande goederen’.

 

Jouw voordelen

·         Je behaalt een erkend mbo-diploma;

·         Je ontvangt vanaf dag 1 salaris;

·         Je wordt super fit van dit werk;

·         Je wordt nog beter in je werk en verstevigt de basis voor je functie;

·         Je ontwikkelt je persoonlijke talenten;

·         Je vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.

 

Wij zijn

‘Werkomgevingen schoner en veiliger maken’. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Van werkhandschoenen tot veiligheidsbrillen.

 

Interesse?

Heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Sta je te trappelen om deel uit te maken van ons actieve team en pas jij in het door ons geschetste beeld? Neem dan contact met ons op via de sollicitatiebutton.

 

Ben je enthousiast geraakt door deze functie en onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met onze HR afdeling, via werken(at)carellurvink.nl

 

Videos To Watch