Accountmanager Industry

 • Marssteden 40, 7547 TC Enschede, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Werken bij Carel Lurvink, een ambitieus en innovatief familiebedrijf.

Enthousiast, gedreven, vol kennis en met een hart van goud. Zo omschrijven mensen jou. Jij zet klanttevredenheid bovenaan en draagt bij aan onze groeiambitie. Als Sector Specialist zorg jij voor een zo hoog mogelijk rendement voor zowel Carel Lurvink als onze klanten. Wij dromen groot en verwachten ook dat jij dat doet! Vanwege groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

 

Accountmanager

Rayon Zuid-Nederland | Full-time

 

Als Accountmanager in de sector Industry bij Carel Lurvink draag jij bij aan onze groeiambitie door het creëren van new business, het onderhouden van bestaande relaties en het uitbouwen daarvan. Je bent commercieel verantwoordelijk voor de accounts in het rayon en het realiseren van de gestelde targets. Daarnaast ondersteun je de Sector Manager bij het ontwikkelen van de verkoopstrategie. Je uitvalsbasis is ons servicecentrum in Enschede, maar uiteraard zal je veel onderweg zijn naar (nieuwe) relaties in Zuid-Nederland.

Dagelijks kom je over de vloer bij onder andere schilderwinkels, vloerenbedrijven, bedrijven uit de maakindustrie en bedrijven uit de kunststofverwerkende industrie om klanten te adviseren over de toegevoegde waarde van Carel Lurvink.

We verwachten dat je, als eigen ondernemer, dagelijks de controle hebt binnen jouw rayon en dat je werkt volgens onze klant- en organisatiewaarden. Vriendelijk, betrouwbaar, klantgericht en denken in oplossingen. Je signaleert product-, markt- en concurrentieontwikkelingen en draagt zorg voor een uitstekende rapportage aan de Sector Manager.

Wie zoeken wij?

Om in deze functie succesvol te zijn zoeken wij een resultaatgerichte netwerker. Iemand die daadwerkelijk het verschil weet te maken bij potentiële klanten. Je bent de ideale kandidaat als je voldoet aan de volgende criteria:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in commerciële richting.
 • Minimaal 2 jaar relevante verkoopervaring in de buitendienst.
 • Je bent ondernemend en toont initiatief.
 • Je hebt ervaring in de verkoop van paint- en non-paint schildersartikelen.
 • Excellente onderhandelings- en deal closing skills.
 • Je gaat recht op je doel af en bent in staat om out of the box te denken.
 • Je bent woonachtig in het zuiden van Nederland. Bij voorkeur in de omgeving Gorinchem, Oss en Nijmegen. Zo zit je centraal tussen ons servicecentrum in Enschede en onze klanten in Zuid-Nederland.

Wij zijn

“Iedereen verdient een schone en veilige werkomgeving.” Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Van werkhandschoenen tot schoonmaakproducten of van veiligheidsbrillen.

Wij bieden

 • Je bent onderdeel van een familiebedrijf dat al ruim 125 jaar actief is in de markt.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.
 • Samenwerken op een professionele manier in een informele omgeving.
 • Werken in een gevarieerd en enthousiast team.

Interesse?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Sta je te trappelen om deel uit te maken van ons team en pas jij in het door ons geschetste beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent, ambitie en jouw motivatie om voor Carel Lurvink te werken. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Ben je enthousiast geraakt door deze functie en onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Floortje Koobs (HR), via werken(at)carellurvink.nl.

We hebben begrip voor acquisitie, maar stellen dit niet op prijs.

Video's om te bekijken