Afstudeerders Commercieel

 • Marssteden 40, 7547 TC Enschede, Nederland
 • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Afstuderen bij Carel Lurvink, een ambitieus en innovatief familiebedrijf.

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Wil jij écht een waardevolle bijdrage leveren aan een familiebedrijf dat al meer dan 125 jaar bestaat? Wij zijn Carel Lurvink en willen altijd groeien, leren en verbeteren. Om die reden zijn wij op zoek naar een

Afstudeerstage Commercieel

Marktanalyse | Locatie: Enschede

Carel Lurvink is een familiebedrijf dat een mooie groei doormaakt. Wij houden graag onze afzetmarkt nauw in de gaten en  willen weten waar de kansen en bedreigingen liggen in deze markt. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de markt zijn wij op zoek naar een  bevlogen student die bij ons afstudeeronderzoek wil doen.

Hoe ziet jouw afstudeerstage eruit?

Jij gaat een onderzoek uitvoeren voor onze verkoopafdeling. Wat kun je verwachten? Je kunt denken aan een marktonderzoek naar specifieke marktsegmenten of een onderzoek naar hoe wij onze klanttevredenheid kunnen vergroten. Doel is om kansen in de markt te identificeren en de service naar onze klanten continue te verbeteren. 

Heb jij een beter idee voor jouw onderzoek? Wij staan hier uiteraard voor open! Uiteindelijk worden alle opdrachten in overleg opgesteld. Klinkt goed, toch?

Wie ben jij?

Jij bent een gemotiveerde student met een oog voor commercie. Jij ziet jouw afstuderen als een win-win situatie voor jezelf en ons. Je bent zelfstandig, proactief en je bent niet bang om prikkelende vragen te stellen. Met jouw frisse blik en actuele kennis breng je Carel Lurvink een stap verder!

 • Jij volgt een studie in commerciële richting op wo- of hbo-niveau.
 • Jij stelt prikkelende vragen en krijgt de onderste steen boven.
 • Door jouw aderen stroomt het ondernemersbloed.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 •  Een klantgerichte instelling.

Wij zijn

Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten.

Onze mensen maken iedere dag het verschil met de persoonlijke aandacht die ze geven. Service hebben we een nieuwe dimensie gegeven: we geloven in de kracht van hartelijke service en dienstbaarheid.

Waar komt je terecht?
Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Enschede, maar je zal ook veldwerk doen door met collega’s mee te reizen naar onze service centers in Hilversum en Winschoten. Naast hard werken is er ook tijd voor plezier; even lunchen in onze nieuwe brasserie, samen borrelen op de vrijdagmiddag, wij doen het allemaal! Wij willen graag dat jij écht onderdeel wordt van ons team. Daarom verwachten wij jou 4 à 5 dagen per week bij ons op kantoor. Zo krijg je alle benodigde informatie mee en kun je een passend advies schrijven.

Wij bieden

 • Je bent onderdeel van een familiebedrijf dat al meer dan 125 jaar bestaat.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.
 • Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving.
 • Werken in een gevarieerd en enthousiast team.
 •  Behulpzame collega’s met veel kennis van zake.
 • Een aantrekkelijke vergoeding voor jouw werkzaamheden.

Interesse?

Wil jij vanaf september 2019 een afstudeeropdracht uitvoeren bij Carel Lurvink? Laat het ons dan weten! Wij reageren zo spoedig mogelijk op jouw sollicitatie. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR-manager Floortje Koobs via werken(at)carellurvink.nl

Hopelijk tot snel!

Video's om te bekijken