Warehouse Teamleader

 • IJzersteden 11, 7547 TB Enschede, Nederland
 • Voltijds

Functieomschrijving

Werken bij Carel Lurvink, een ambitieus en innovatief familiebedrijf.

Elke dag verwerken wij in ons magazijn honderden bestellingen die morgen al door onze klanten aangenomen worden. Best een uitdaging, met meer dan 40.000 unieke producten in ons magazijn. Als Warehouse Teamleider binnenkomende goederen zorg jij ervoor dat ons magazijn altijd tiptop in orde is, zodat onze Warehouse Medewerkers niet misgrijpen. Heb jij leidinggevende ervaring in het werken in een logistieke omgeving en ben jij ook graag uitvoerend aan het werk?  Reageer dan op deze vacature!

 

Warehouse Teamleider

Locatie: Enschede | Fulltime

 

Je ondersteunt de Logistiek Manager bij het verbeteren van onze logistieke processen. Jij zorgt er namelijk samen met de logistiek manager voor dat de kwaliteit van het logistieke proces continu verbeterd wordt. Daarnaast coach, motiveer en begeleid je een team van vier gedreven Warehouse Medewerkers met échte aandacht voor de mens. Met jou als teamleider wordt de afdeling Binnenkomende Goederen elke dag een beetje beter. Ook jij wil elke dag een beetje beter worden. Je wordt blij van doelen stellen en behalen, of het nu gaat om de optimale bezetting of de hoogste productiviteit.
 

Hoe ziet je dag er uit?
Het is maandagochtend, tijd voor koffie! De eerste collega’s druppelen langzaam binnen. Dan is het tijd voor de dagstart. Hierin neem jij jouw team mee in wat er speelt en bespreken jullie gezamenlijk waar jullie die dag de focus gaan leggen. Samen met andere afdelingen zorgen jullie ervoor dat onze klanten blij zijn met een snelle levering van de bestelde producten. De eerste goederen komen binnen in het magazijn. Jij zorgt voor een effectieve werkverdeling en stelt bepaalde prioriteiten, wat bij een goede verwerking erg belangrijk is. Dagelijks overleg je met de Logistiek Manager, waar verschillende onderwerpen, zoals kwaliteitscontroles en procesverbetering, de aandacht krijgen. Verder werk je samen met de QHSE Manager en met de afdeling Inkoop. Jij hebt namelijk een aantal aandachtspunten in het ontvangst van vanochtend gesignaleerd. Door jouw zeer actieve en anticiperende houding draag je bij aan de verbetering van het gehele proces. De rest van de dag zorg jij samen met jouw team vol hardwerkende en gezellige collega’s voor het soepel verlopen van het ontvangstproces. Het is bijna einde van de werkdag, alle goederen zijn binnen geboekt en staan veilig op de juiste locatie. Een laatste rondje door het Warehouse en jij en je team kunnen met een glimlach naar huis!

 

Wie ben jij?
Om in aanmerking te komen voor de functie van Warehouse Teamleider vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je bent een geboren leider en hebt minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende in logistiek.
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis van opslag van gevaarlijke stoffen (PGS15).
 • Je bent kwaliteitsgericht, besluitvaardig en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Kwaliteit en veilig werken staan bij jou hoog in het vaandel.
 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.Je hebt ervaring met de HR-taken die bij het leidinggeven horen, zoals het voeren van ziekteverzuim-, beoordelings- en functioneringsgesprekken.
 • Je hebt passie voor je werk.

 

Wij zijn

“Iedereen verdient een schone werkomgeving.” Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bediend. In ruim 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten.

Onze mensen maken iedere dag het verschil met de persoonlijke aandacht die ze geven. Service hebben we een nieuwe dimensie gegeven: we geloven in de kracht van hartelijke service en dienstbaarheid.

 

Wij bieden

 • Je bent onderdeel van een familiebedrijf met een échte familiecultuur, dat ruim 125 jaar bestaat.
 • Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving.
 • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een maand, jaar of al meer dan tien jaar bij ons werkt.
 • Een leuke werkplek met een groep leuke, gemotiveerde collega’s, die altijd bereid zijn een handje te helpen.
 • Een passend salaris en andere secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld korting bij de sportschool en een uitstekende pensioenregeling.

 

Interesse?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Sta je te trappelen om deel uit te maken van ons team en pas jij in het door ons geschetste beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin jij ons overtuigt van jouw talent, ambitie en motivatie om voor Carel Lurvink te werken.

Ben je enthousiast geraakt door deze functie en onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Floortje Koobs (HR), via werken(at)carellurvink.nl.

We hebben begrip voor acquisitie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Video's om te bekijken