Warehouse Teamleader

 • IJzersteden 11, 7547 TB Enschede, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Onze mensen maken iedere dag het verschil met de persoonlijke aandacht die ze geven. Service hebben we een nieuwe dimensie gegeven: we geloven in de kracht van hartelijke service en dienstbaarheid.

Wij bieden

 • Je bent onderdeel van een familiebedrijf dat al 125 jaar bestaat.
 • Klanten die écht blij worden van je komst.
 • Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving.
 • Uitstekende pensioenregeling en korting bij de sportschool.

Functieomschrijving

Elke dag verwerken wij in ons magazijn honderden bestellingen die morgen al door onze klanten aangenomen worden. Best een uitdaging, met meer dan 40.000 unieke producten in ons magazijn. Heb jij leidinggevende ervaring in het werken in een logistiek omgeving en ben jij ook graag uitvoerend aan het werk? Reageer dan op deze vacature!


Warehouse Teamleider
Locatie: Enschede | Fulltime


Jij coacht, motiveert en begeleidt jouw team, waardoor de magazijn medewerkers elke dag een beetje beter worden. Je zorgt voor een optimale bezetting, productiviteit en inzet van je team. Je overlegt met andere teamleider en de Logistiek Manager om het proces te verbeteren, want ook jij wilt elke dag een beetje beter worden. Je wordt blij van doelen stellen en behalen. Of het nu gaat om de optimale bezetting of de hoogste productiviteit.


Hoe ziet jouw dag eruit?
Het is maandagochtend 07.00 uur, tijd voor koffie! De eerste collega’s druppelen langzaam binnen. Om 07.30 is het tijd voor de dagstart. Hierin neem jij de warehouse medewerkers van die dag mee in wat er speelt, verbeterd kan worden en hoe blij onze klanten zijn met onze bezorgingen. De eerste goederen komen binnen in het magazijn, jij zorgt voor een goede verwerking en voert kwaliteitscontroles uit samen met de QHSE Manager. Vervolgens heb je een overleg met de inkoop afdeling, want je hebt enkele afwijkingen in het ontvangstproces gesignaleerd en je draagt een actieve bijdrage aan verbetering van het proces. Het is bijna einde van de werkdag, alle goederen zijn binnen geboekt en staan veilig op de juiste locatie. Jij en je team gaan met een glimlach naar huis!

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van Warehouse Teamleider vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je bent een geboren leider en hebt minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende in logistiek.
 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting Logistiek.
 • Je hebt kennis van opslag van gevaarlijke stoffen (PGS15).
 • Je bent in bezit van een geldig Reachtruck-certificaat.
 • Je ben kwaliteitsgericht, besluitvaardig en hebt een groot communicatievermogen.
 • Kwaliteit en veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel.
 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.

Extra informatie

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent, ambitie en motivatie om voor Carel Lurvink te werken.

Ben je enthousiast geraakt door deze functie en organisatie maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de HR-adviseur Floortje Koobs.