Open sollicitatie

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wie zijn wij?

“Iedereen verdient een schone en veilige werkomgeving.” Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In meer dan 129 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot dé kennispartner, producent en leverancier op het gebied van een schone en veilige werkomgeving. Door onze specialisatie in de sectoren Medical, Industry, Pharmacy & Food en Facility bieden wij onze klanten altijd een passende oplossing. Met onze eigen logistiek, doorlopende duurzame innovaties en productie van eigen Premium A+ producten kunnen bedrijven en instellingen bij ons terecht voor een zeer breed en compleet online assortiment.

Wat hebben wij te bieden?

Werken bij een nieuw bedrijf en mogelijk voor jou ook in een nieuwe sector, betekent dat er veel nieuwe informatie en kennis op je af komt. Wij zorgen voor de juiste onboarding, coaching on the job en je krijgt collega’s met hoge bereidwilligheid om jou te ondersteunen. Wij rekenen bij jou op een proactieve houding en de ‘eagerness’ om snel te leren. Dit met als doel jou z.s.m. klaar te stomen binnen je rol.

  • Je start met ons unieke onboarding programma als directe investering in jou zodat je een warme landing hebt in ons familiebedrijf.
  • Alle ruimte en ondersteuning om je eigen talenten te ontwikkelen zodat je zult uitblinken in jouw functie en doorgroeien. Afhankelijk van je ambities en prestaties.  
  • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, prestatiebonus, fitnessvergoeding en korting op je zorgverzekering;
  • Wij hechten veel waarde aan een gezonde werkomgeving en de teamspirit binnen de gehele organisatie. Geniet elke dag van vers fruit, ontspan in onze Brasserie of sluit aan bij onze wekelijkse vrijdagmiddag borrel. Ook worden er regelmatig (sportieve) activiteiten en feestjes georganiseerd.

Functieomschrijving

Bij Carel Lurvink staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. Wij zijn dan ook benieuwd wie jij bent!

Zie je op dit moment geen passende vacature maar wil je wel je beschikbaarheid aan ons kenbaar maken? Laat ons dit dan weten door een open sollicitatie te sturen. Voeg je motivatie, CV (of LinkedIn profiel) en beschikbaarheid toe en beantwoord de aanvullende vragen. Wanneer er dan een match is met een van onze toekomstige vacatures nemen wij graag contact met je op!