Medewerker Debiteurenadministratie

 • Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

DELTA Fiber Nederland wil voor zijn Telecom producten en diensten de natuurlijke keuze zijn van haar bestaande klanten en ook nieuwe klanten aantrekken door een excellent aanbod en service. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere Delta en Caiway.

De afdeling Debiteurenadministratie is verantwoordelijk voor het innen van de abonnementsgelden die de klant voor deze diensten betaalt, en maakt onderdeel uit van de afdeling Financial Control.

Functieomschrijving

Als Medewerker Debiteurenadministratie draag je zorg voor het tijdig uitsturen en innen van facturen. Dit doe je voor zowel onze eigen klanten als voor zogenaamde wholesale klanten. Voor het innen van de facturen van onze eigen (retail) klanten, zoek je regelmatig afstemming met ons eigen klantcontactcentrum. Voor wholesale klanten zoek je deze afstemming zowel intern als extern.

Jouw key verantwoordelijkheden

 • Je verwerkt ontvangen betalingen en terugbetalingen;
 • Je voert de (na-)incasso procedure uit, inclusief het aanmaken van herinneringen en aanmaningen, de controle op storneringen, het maken van dossiers voor gerechtsdeurwaarders en het uithanden geven en afwikkelen van dossiers;
 • Je onderhoudt nauw contact met medewerkers van het Klantcontractcentrum en wholesaleklanten over incasso’s, inclusief het oplossen van betaling gerelateerde klantverzoeken;
 • Je onderhoudt contact met gerechtsdeurwaarders inzake vragen over lopende dossiers;
 • Je bent verantwoordelijk voor een juiste archivering van in- en uitgaande berichtgeving.

Functie-eisen

Je bent financieel administratief goed onderlegd en kunt op eigen initiatief en integer handelen en de voortgang van je werk bewaken. Je houdt zicht op de behoeften en tevredenheid van de klant en bewaakt de kwaliteit van je werkzaamheden. Je schroomt niet om telefonisch contact op te nemen met interne en externe klanten en het klantcontractcentrum om snel tot een oplossing te komen.

Wat je in ieder geval meeneemt

 • MBO Bedrijfsadministratie niveau 4 of gelijkwaardig;
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring met financieel-administratieve werkzaamheden;
 • Uitgebreide kennis van het MS Office pakket, waaronder Excel;
 • Kennis van Navision is een pré.

Aanvullende informatie

Dit zijn wij
Een (razend)snel groeiende aanbieder van (razend)snel glasvezel internet. DFNL is gevestigd op een centrale locatie in Schiedam.

Als Medewerker Debiteurenadministratie maak je onderdeel uit van het team Debiteurenadministratie waar ca. 6 medewerkers werkzaam. zijn  De Coördinator Debiteurenadministratie is je eerste aanspreekpunt. Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Group Financial control. De sfeer is open, informeel, no-nonsense en ondernemend, net als de collega’s met wie je samenwerkt.

En de arbeidsvoorwaarden?
Die zijn niet alleen goed, maar ook nog eens flexibel in te zetten. En met onze uitstekende pensioenregeling wordt ook aan je toekomst gedacht! 

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief.