Content Editor

  • Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

DELTA Fiber Nederland wil voor zijn Telecom producten en diensten de natuurlijke keuze zijn van haar bestaande klanten en ook nieuwe klanten aantrekken door een excellent aanbod en service. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere Delta en Caiway.

Voor ons merk Caiway zijn we op zoek naar een Content Editor. Caiway groeit snel. Een knappe prestatie in een sector met felle concurrentie en prijs-en kwaliteitsbewuste klanten. Die mooie groeicijfers komen ons niet aanwaaien.  Wel zijn ze de optelsom van passie voor onze klanten, (kei)hard werken, de drive om te innoveren en een gezonde ambitie. Hoe gezond? De komende jaren willen we 500.000 nieuwe huishoudens op glasvezel aansluiten. Tegelijkertijd willen we alle klanten, dus ook de bestaande, een nóg betere online ervaring bieden.

Functieomschrijving

Als Content Editor ben je verantwoordelijk voor het schrijven van content voor de website en dialogen en voor het opzetten en onderhouden van chatbots. Je analyseert het online verkeer op de klantenservice pagina en vergaart, organiseert en versterkt de online klantervaring. Je krijgt in deze functie veel vrijheid om je technische, creatieve ideeën om te zetten naar acties.

Als ambassadeur van de online contact kanalen (o.a. Facebook, WhatsApp, Twitter, live chat) heb je veel impact en veel eigen verantwoordelijkheid. Je wordt verantwoordelijk voor alle online content van de klantenservicepagina en bent in staat om inspirerende teksten te schrijven. Jij maakt onze klanten blij. Hierin ben je vrij in, dus laat jouw creativiteit de vrije loop!

Je identificeert verbeteringen die een positieve invloed hebben op de tevredenheid van onze klanten en doet verbetervoorstellen voor structurele knelpunten.

Jouw key verantwoordelijkheden
-Je maakt en dirigeert content voor de klantenservicepagina van caiway.nl;
-Je schrijft webteksten, bouwt zelf pagina’s en test actief op kwaliteit en kwantiteit;
-Je optimaliseert pagina’s, dialogen en zoekresultaten;
-Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van de chatbot en dialogen;
-Je maakt de Klantenservice pagina elke dag een beetje beter.

Functie-eisen

Je bent intrinsiek gedreven om te werken aan de online klantbeleving met maar één doel: een optimale klantbeleving realiseren. Je bent dagelijks bezig om de online klantervaring persoonlijker, relevanter en efficiënter te maken zodat een optimale klanttevredenheid kan worden gerealiseerd.

Wat je in ieder geval meeneemt
-HBO/WO werk- en denkniveau;
-Meerdere jaren ervaring met online klantcontact kanalen;
-Je bent een analytisch bijtertje;
-Je bent creatief, doelgericht en schrijft foutloos;
-Je kunt zelfstandig werken, zoekt samenwerking wanneer nodig en bent ambitieus;
-Je hebt affiniteit met het bouwen van websites.

Extra informatie

Dit zijn wij
Als Content Editor ben je onderdeel van het Kwaliteit & Opleiding team bestaande uit 10 medewerkers die er dagelijks voor zorgen dat het KCC optimaal kan presteren. De setting is informeel (je jasje/dasje combo mag in de kast blijven hangen) en alle deuren staan open, ook die van de directie. De lijnen zijn zo kort dat je moeite moet doen om ze überhaupt te zien.

En de arbeidsvoorwaarden?     
Die zijn niet alleen goed, maar ook nog eens flexibel in te zetten. En met onze uitstekende pensioenregeling wordt ook aan je toekomst gedacht!  

Interesse?
 
Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en cv!