Kwaliteitsmanager

 • Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

DELTA Fiber Nederland wil voor zijn Telecom producten en diensten de natuurlijke keuze zijn van haar bestaande klanten en ook nieuwe klanten aantrekken door een excellent aanbod en service. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere Delta en Caiway.

Functieomschrijving

Als Kwaliteitsmanager heb je bewezen op inspirerende wijze leiding te kunnen geven aan een team van professionals binnen een omni-channel klantcontactomgeving, waarbij je mensen motiveert en hen de gelegenheid biedt hun kwaliteiten ten volle te benutten. Daarbij coach je de medewerkers in de uitvoering van het werk en stimuleer je de ontwikkeling van medewerkers en van het team. Je identificeert verbeteringen in zowel processen als in kwaliteit en grijpt indien nodig in, in lijn met de trends en ontwikkelingen in de markt. Het presenteren van je plannen en adviezen is een vanzelfsprekend onderdeel van je werk. Die je vervolgens (zelf) waarmaakt.

Functie-eisen

Jouw key verantwoordelijkheden

 • Opstellen, uitvoeren en borgen van beleid rondom de opleidingsbehoeftes van het KCC;
 • Ontwikkelen, controleren en inzichtelijk maken (meten) van kwaliteitsnormen;
 • Borgen van alle aanwezige kennis binnen het KCC, zorgdragen en faciliteren van optimale informatieoverdracht;
 • Door ontwikkelen van off- en online strategie, kanalen en customer journey;
 • Je maakt klanten en medewerkers blij met onze huidige en toekomstige (online) kanalen.


Dit ben jij
Je bent intrinsiek gedreven om te werken aan kwaliteitsverbetering met maar één doel tevreden interne en externe klanten. Een geboren (op)leider met actuele kennis om zowel kwaliteit als procesmatige winst te boeken. Maar ook iemand die zich liever aan oplossingen committeert dan aan een specifieke methodiek. Je bent pragmatisch, vastberaden en communicatief overtuigend. Heldere communicatie in woord en geschrift is voor jou vanzelfsprekend en je stelt de juiste vragen. Je bent verbindend, zowel binnen het team, als richting het management van het Callcenter. Mensen ervaren jou als iemand die graag met anderen samenwerkt. Je stimuleert de kwaliteitscultuur en werkt continu aan verbeteringen. Je weet wat er speelt en je vraagt jezelf telkens af op welke manier de Klantenservice zo goed mogelijk kan worden ondersteund door jouzelf en je team.

Wat je in ieder geval meeneemt

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie in een callcenter omgeving;
 • Ervaring met kwaliteit- en/of procesmanagement (inclusief methodieken) is een pré;
 • Zelfsturend, resultaatgericht, innovatiekracht, teamspeler.

Extra informatie

Dit zijn wij
Een (razend)snel groeiende aanbieder van (razend)snel glasvezel internet. DFNL is gevestigd op een centrale locatie in Schiedam.

Als Kwaliteitsmanager leidt je het Kwaliteit & Opleiding team bestaande uit 10 medewerkers die er dagelijks voor zorgen dat het KCC optimaal kan presteren. De setting is informeel (je jasje/dasje combo mag in de kast blijven hangen) en alle deuren staan open, ook die van de directie. De lijnen zijn zo kort dat je moeite moet doen om ze überhaupt te zien. Een ideale werkomgeving dus als je niet ‘vastgeketend’ wilt zitten aan één methodiek, maar best practices flexibel wilt toepassen.     

En de arbeidsvoorwaarden?     
Die zijn niet alleen goed, maar ook nog eens flexibel in te zetten. En met onze uitstekende pensioenregeling wordt ook aan je toekomst gedacht!  

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief.