Netwerk Professional ISP

 • Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken Delta en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland!

Functieomschrijving

Als Netwerk professional duik je diep onder de motorkap van de technische infrastructuur van Deltafibernederland. Als ervaren Netwerk professional ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van onze netwerkdiensten, waarbij al je netwerk skills op de proef worden gesteld.
Uiteraard wordt er ook een beroep op je gedaan bij het uitvoeren van, voor klanten zichtbare, projecten. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van Netflix caching, zodat klanten hun favoriete films en series nog sneller zien, of aan het uitbreiden van onze netwerkcapaciteit, zodat we nog meer klanten van onze diensten voorzien. Dit betekent dat je met heel diverse technologieën en tooling in aanraking komt.

Jouw key verantwoordelijkheden 
 

 •  Je beheert de technische infrastructuur en maximaliseert de performance
 •  Je lost issues op, inclusief root cause analyses en stuurt leveranciers aan
 •  Je stelt verbeteringen voor en voert deze samen met het team uit
 •  Je voert wijzigingen door en neemt deel aan innovatieprojecten
 •  Je blijft op de hoogte van de nieuwste technieken

Functie-eisen

Dit ben jij
Een enthousiaste Netwerk professional met passie voor nieuwe technologieën. Wat je vandaag niet over networking weet, weet je uiterlijk overmorgen. Je vindt het leuk om in een compact (maar gedreven!) team met zeer diverse tools en technologieën te werken, zodat je jouw netwerkhorizon snel verbreedt. Je bent een effectieve troubleshooter die weet dat storingen zich niet aan kantoortijden houden en je vindt het geen probleem om ‘on call’ te zijn. Je zoekt een rol waarin je – veel meer dan bij de meeste organisaties – de kans hebt om direct het verschil voor de klant te maken.

Wat je in ieder geval meeneemt

 • HBO denk- en werkniveau
 • Geldig  CCNP certificaat, kennis van CISSP en Linux, zijn een pré.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring bij een ISP op CCNP niveau
 • Communicatieve skills, initiatiefrijk, teamspeler pur sang

Aanvullende informatie

Dit zijn wij
Als Netwerk professional werk je binnen een enthousiaste team; 12 professionals  die collegiaal verantwoordelijk zijn voor het Core en FTTH netwerk van Deltafibernederland. Je mag rekenen op een plezierige, open en informatieve setting, waarin eigenwijsheid (mits onderbouwd!) wordt beloond. Er zijn volop ontwikkel- en doorgroeikansen;
 

En je arbeidsvoorwaarden?
Die zijn niet alleen goed, maar ook nog eens flexibel in te zetten. En met onze uitstekende pensioenregeling wordt ook aan je toekomst gedacht! 

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief.