Accountmanager Bedrijventerreinen

 • Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied. 

Wie zijn wij
DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken Delta en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway.

DELTA Fiber Zakelijk is er voor alle ondernemers en ondernemende bedrijven en is gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke glasvezelverbindingen door heel Nederland. De aanpak is persoonlijk en service gericht, waarbij het uitgangspunt is dat  haar diensten in dienst moet staan van de gebruiker en niet andersom. 
Het team is verantwoordelijk voor het realiseren van sales door het werven van nieuwe klanten en het uitbreiden van de portfolio bij bestaande klanten door cross en upsell van het zakelijke portfolio. Het team is scherp in het signaleren van deze kansen, het analyseren van de mogelijkheden en het verkopen van het aanbod.

Functieomschrijving

 • De acquisitie en retentie van MKB/Corporate klanten op bedrijventerreinen, waarbij je te allen tijde je salestargets probeert te realiseren;
 • Je benadert (potentiële) klanten op een proactieve en procesmatige manier op basis van de salesplannen;
 • Optreden als primair commercieel aanspreekpunt voor klanten in het toegewezen segment;
 • Transparant funnelmanagement en to the point rapportages. Benodigde informatie mbt de contacten en de voortgang van salestrajecten hou je nauwkeurig bij in ons CRM systeem;
 • Je bent in de lead bij verkoop- en advies gesprekken en vertaalt de wensen en eisen van de klant naar concrete oplossingen;
 • Via vasthoudend bellen, structureel bedrijfsbezoek en logisch salesmanagement weet je mooie resultaten neer te zetten en bouw je aan jouw eigen klantportefeuille.
Als Accountmanager Bedrijventerreinen rapporteer je aan de Manager Marketing & Sales Bedrijventerreinen van DELTA Fiber Zakelijk.

Functie-eisen

Dit neem je mee

 • HBO Werk-denkniveau;
 • 3-5 jaar ervaring met accountmanagement, bij voorkeur binnen de Telecom / ICT markt;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Hoge mate van creativiteit, oplossend vermogen en ondernemerschap;
 • Hoge mate van commerciële en proactieve skills;
 • Flexibiliteit t.a.v. locatie en werktijden;
 • In het bezit van Rijbewijs B. 

Dit ben jij
Je bent een echte doener met een dienstverlenende en praktische instelling, de klant is namelijk koning bij DELTA Fiber Nederland! Je hebt ambities binnen het sales domein en de drive om je targets iedere maand te halen. Het onderhouden van relaties en aanhaken van nieuwe potentiele klanten gaat jou van nature erg goed af.  Passie voor sales, interesse in glasvezeldiensten en de zakelijke markt, dat is waar wij naar op zoek zijn! Dit alles ongeacht ervaring of opleidingsrichting. Het gaat om de salesdrive en ambitie, in combinatie met de behoefte om te leren en samen met ons te bouwen aan de toekomst.

Aanvullende informatie

Arbeidsvoorwaarden 
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, en met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je deze arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. De sfeer is open, informeel, no-nonsense en ondernemend, net als de collega’s met wie je samenwerkt. De standplaats voor deze functie is Schiedam.

Interesse
Interesse? We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief.