Medewerker Technische Klantenservice

  • Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam, Nederland
  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

DELTA Fiber Nederland met haar merk "Caiway" is het snelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. De organisatie groeit in rap tempo, wat ook kansen voor jou oplevert. Een knappe prestatie in een sector met felle concurrentie en prijs-en kwaliteitsbewuste klanten. Die mooie groeicijfers komen ons niet aanwaaien. Wel zijn ze de optelsom van passie voor onze klanten, (kei)hard werken, de drive om te innoveren en een gezonde ambitie. Hoe gezond? De komende jaren willen we 500.000 nieuwe huishoudens op glasvezel aansluiten.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door professionaliteit, korte lijnen, flexibiliteit en altijd een stapje verder gaan om grenzen te verleggen. We zijn een informele en innovatieve provider van glasvezel(!) internet, IPTV en telefonie.

Functieomschrijving

Als Medewerker Technische Klantenservice sluit je de chat of het gesprek pas af als de klant een ‘holycrapdatisgoedopgelost’ gevoel heeft. Omdat je blij wordt van blije klanten. Maar ook omdat je het gewoon irritant vindt als de techniek niet doet wat jij wilt. Een stotterende WiFi verbinding? Mensen die op glasvezel zitten maar niet tegelijkertijd kunnen streamen en gamen? Een smart TV die ineens een beetje dom wordt? Je kunt het niet uitstaan! En dus zet je alles op alles om issues te troubleshooten en te tackelen. Klinkt technisch. Is technisch. Maar met één belangrijke aantekening: je moet oplossingen wel in klare taal aan de klant kunnen uitleggen. Communicatieve skills zijn dus een echte must have!

Functie-eisen

JOUW SPECS

• Internet- en hardware goeroe in spe: Reddit is je tweede huis
• Analytisch bijtertje: je weet waar je moet zoeken. En zoekt tot je vindt.
• Communicatief sterk en een gezonde dosis klantbegrip en geduld
• Stevige ontwikkeldrive: wat je vandaag niet weet, weet je morgen
• MBO/HBO niveau, je zoekt een job voor 24-36 uur en bent daar flexibel in
• Werktijden tussen 9.00 uur en 21.00 uur van maandag t/m zondag
• Beschikbaar voor de training van 2 weken

Extra informatie

ONZE SPECS
Als Medewerker Technische Klantenservice ben je onderdeel vaneen team van meer dan 80 enthousiaste collega’s. We bieden je een plezierige en afwisselende functie binnen een team met veel eigen verantwoordelijkheden. De setting is no-nonsense, een beetje geeky en sterk samenwerkingsgericht. Fouten zijn toegestaan. Teamleden leren van jou. Jij van hen. Bovendien kun je verdiepende trainingen volgen (de eerste duurt twee weken en start je asap) en jezelf ontwikkelen tot (bijvoorbeeld) teamleider of technisch specialist.

EN DE CIJFERS?
Als Helpdesk Medewerker start je met een uurloon van € 10,90 bruto per uur. Daar bovenop ontvang je uiteraard ook 8% vakantiegeld, vakantiedagen en een reiskostenvergoeding a € 0,19 per km. En werk je op zondag, dan krijg je 211% uitbetaald!
Daarnaast biedt Caiway jou een uitdagende job met veel mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling (denk hierbij aan trainingen, opleidingen en extra verantwoordelijkheden) binnen een hele gezellige en uitnodigende werksfeer!

Wij zullen jou (tijdelijk) onderbrengen bij onze uitzendpartner Careermaker met uitzicht op een vast contract bij DELTA Fiber Nederland.

MEER INFORMATIE?
Enthousiast? De button ‘Solliciteren’ krijgt graag een tikje!