Senior Medewerker Debiteurenadministratie

 • Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken Delta en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland!

Functieomschrijving

De afdeling Debiteurenadministratie is verantwoordelijk voor het innen van de abonnementsgelden die de klant voor deze diensten betaalt, en maakt onderdeel uit van de afdeling Financial Control.

Jouw nieuwe werk

Als Senior Medewerker Debiteurenadministratie draag je zorg voor het tijdig uitsturen en innen van facturen. Dit doe je voor zowel onze eigen klanten als voor zogenaamde wholesale klanten. Daarbij beheer je ook de complexere incasso procedures en voer je analyses uit en rapporteer je over de prestaties van het debiteurenproces.

Jouw key verantwoordelijkheden

 • Je verwerkt ontvangen betalingen en terugbetalingen;

 • Je voert de (na-)incasso procedure uit, inclusief het aanmaken van herinneringen en aanmaningen en de controle op storneringen

 • Je stemt de subadministratie debiteuren af met de grootboekadministratie

 • Je voert analyses uit en rapporteert hierover;

 • Je bepaalt maandelijks, in overleg met het team Financial Accounting, de debiteurenvoorziening;

 • Je onderhoudt nauw contact met medewerkers van het Klantcontractcentrum en wholesaleklanten over de complexere incasso’s, inclusief het oplossen van betaling gerelateerde klantverzoeken;

 • Je beheert de complexere incassocases en onderhoudt de relatie met incasobedrijven en gerechtsdeurwaarders

Functie-eisen

Dit ben jij

Je bent financieel administratief goed onderlegd en kan deze kennis delen met de minder ervaren collega’s. Je neemt eigen verantwoordelijkheid en bewaakt de voortgang en kwaliteit van het werk. Integer handelen en klantgerichtheid staan bij jou hoog in het vaandel.

Wat je in ieder geval meeneemt

 • MBO + niveau op gebied van bedrijfseconomie of bedrijfsadministratie;

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met financieel-administratieve werkzaamheden;

 • Uitgebreide kennis van het MS Office pakket, waaronder Excel

 • Kennis van Navision is een pré.

Extra informatie

Dit zijn wij

Een (razend)snel groeiende aanbieder van (razend)snel glasvezel internet. DFNL is gevestigd op een centrale locatie in Schiedam.

Als Senior Medewerker Debiteurenadministratie maak je onderdeel uit van het team Debiteurenadministratie waar ca 6 medewerkers werkzaam.  De Coördinator Debiteurenadministratie is je eerste aanspreekpunt. Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Group Financial control. De sfeer is open, informeel, no-nonsense en ondernemend, net als de collega’s met wie je samenwerkt.

En de arbeidsvoorwaarden?

Die zijn niet alleen goed, maar ook nog eens flexibel in te zetten. En met onze uitstekende pensioenregeling wordt ook aan je toekomst gedacht! 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief.

Wil je eerst meer informatie, dat kan! Neem dan contact op met Dave Horians, Manager Group Financial Control, via 06-44982904