Sr. BI & ETL Consultant

  • Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken Delta en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland!

Functieomschrijving

De afdeling BI Development is verantwoordelijk voor de invulling van de informatie- en rapportage omgeving van de business. Het bepaalt software architectuur richtlijnen, adviseert bij changes, bouwt zelf changes of laat changes onder eigen regie uitvoeren, analyseert en lost problemen in software op.

Jouw nieuwe werk

Als Sr. BI & ETL consultant ben je de expert in het ontsluiten van data, data warehousing, data management en analytics. Je speelt een belangrijke rol bij het zelfstandig ontwerpen, realiseren en onderhouden van data warehouses, datamarts en dashboards.

Je bent verantwoordelijk voor het omzetten van grote hoeveelheden gegevens in bruikbare informatie. Je kunt de business requirements naar BI/DWH oplossingen vertalen en realiseren oa. met agile projectmethodiek, zoals Scrum.

Wij gebruiken voornamelijk SAP Business Intelligence producten zoals SAP BusinessOjects en Data Services.

Functie-eisen

Dit ben jij

Een ETL consultant die graag werkt aan oplossingen waar (heel) veel mensen blij van worden. Je combineert je passie voor ETL met communicatieve skills: je verstaat de business en de business verstaat jou. Zo ben je in staat op in nauwe samenwerking met de afdeling Business Intelligence hun functionele wensen om te zetten in BI/DWH oplossingen. En dat op basis van een agile way of working.

Wat je in ieder geval meeneemt

  • Afgeronde HBO/WO opleiding
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring met ETL tools, zoals Informatica PowerCenter, Talend, SSIS, OWB maar bij voorkeur SAP Business Objects Data Services (BODS)

  • Kennis van Microsoft en Oracle en SAP databases

  • Kennis van datawarehouse-architectuur en modelleermethodieken van o.a. Inmon en/of Kimball

  • Kennis van frontend BI tools, bij voorkeur SAP BO WebIntelligence

  • Kennis van het brede spectrum aan producten binnen het SAP BI portfolio;

Extra informatie

Dit zijn wij

Een (razend)snel groeiende aanbieder van (razend)snel glasvezel internet. DFNL is gevestigd op een centrale locatie in Schiedam.

Het BI Development team (2 FTE), maakt onderdeel uit van de afdeling Innovatie & Ontwikkeling (26 FTE). Collega-teams binnen de afdeling zijn onder andere het ontwikkelteam Portalen, het Middleware Development team en het test team.

Je overlegt graag en vaak met de business, zodat je alle ins en outs van het providerwereldje leert kennen. Je mag rekenen op veel dynamiek – elke dag biedt unieke kansen en uitdagingen! – en een informele setting.

En je arbeidsvoorwaarden?

Die zijn niet alleen goed, maar ook nog eens flexibel in te zetten. En met onze uitstekende pensioenregeling wordt ook aan je toekomst gedacht! 

Interesse?

Solliciteer dan door op onderstaande button↓ te klikken. We lezen graag je motivatie en CV!

Wil je eerst meer informatie, dat kan! Neem dan contact op met Edwin Aertsen, Manager Innovatie & Ontwikkeling via 0630143281