Applicatiebeheerder

 • Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken Delta en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland!

Functieomschrijving

Applicatiebeheerder? Bij Caiway promoveer je meteen tot Applicatievernieuwer!

Als Applicatiebeheerder kun je bijna overal aan de slag. Namelijk als Applicatiebeheerder. Meestal komt dat neer op het monitoren en beheren van een beperkt aantal standaardapplicaties. Prima, maar als je wat meer ervaren bent, wil je misschien verder kijken. Geldt dat voor jou? Ga dan voor een job waarbij je echt adviseert over de inrichting, continuïteit en veiligheid (inclusief rechtmatig gebruik) van de systemen. Bij Caiway promoveer je tot Applicatievernieuwer!


Als Applicatiebeheerderkies je zelf wat je op je visitekaartje of LinkedIn profiel zet. Applicatiebeheerder? Applicatievernieuwer? Cloud applicatie specialist? Your call! In aanvulling op je (gewaardeerde!) gesleutel aan applicaties, participeer je binnen projecten. Zo’n 50% van je tijd zelfs. Denk aan het finetunen van de online sales omgeving. Of aan de introductie van cloud applicaties die businessprocessen slimmer en schaalbaarder maken. Je adviseert over de inrichting van de systemen, bijvoorbeeld door processen te analyseren en naar verbeteringen of vernieuwingen te vertalen. Bovendien beheer je systeemdocumentatie, handleidingen en testscenario’s. Je coördineert nieuwe releases en leidt testtrajecten met key-users in goede banen. Ook incidentmanagement behoort tot de scope. Een brede rol dus, die je uitdaagt verder te kijken dan de door jou beheerde applicaties lang zijn, namelijk zo ver als de keten reikt. Wat dat extra spannend maakt, is onze focus op veiligheid en 24/7 uptime.

Jouw key verantwoordelijkheden

 • Ontwikkelen, deployen en beheren van oplossingen voor bedrijfsprocessen
 • Monitoren performance, razendsnel (sneller mag ook) oplossen van issues
 • Sparren met de business; wat willen medewerkers en hoe maken we dat waar?
 • Testen en implementeren oplossingen, inclusief proactieve overdracht
 • Aanjagen van verbeter- en innovatieprojecten, coördineren releases

Dit ben jij

Om alles uit deze rol te halen, is het belangrijk dat je buiten gebaande paden kunt denken en graag proactief meepraat over alternatieve oplossingen. Naast technische skills, moet je bovendien communicatief sterk zijn, zowel richting teamleden als de business. Procesmatig inzicht, advieskwaliteiten en een ketengerichte blik zijn essentieel. Ervaring met (het coördineren van) testen is een duidelijk pre.

Wat je in ieder geval meeneemt

 • Een Master of Bachelor in een technische richting, zoals informatica
 • 2+ jaar relevante werkervaring, liefst in hoog-volume omgevingen
 • Enthousiasme, nauwkeurigheid, het vermogen anderen mee te krijgen
 • Je vindt het geen probleem om soms wacht- en waakdiensten te draaien
 • Brede IT-kennis, in staat om applicaties ‘als keten’ te beoordelen


Dit zijn wij

Als Applicatiebeheerder ben je lid van het team dat het Caiway IT landschap beheert en vernieuwt. Dat is een mix van legacy en cloud, met alle uitdagingen van dien. Caiway is een snelgroeiende en snel bewegende organisatie die steeds meer processen automatiseert, waarbij we zowel in-house ontwikkelde applicaties inzetten als zware off-the-shelf applicaties en cloud varianten. Caiway biedt prima arbeidsvoorwaarden, inclusief de kans om flexibel te werken. Omdat we jouw ontwikkeling belangrijk vinden, investeren we daar continu in. Opleidingen, hackathons, coaching: als jij weet welke kant je op wilt, faciliteren we die ambitie.

Interesse? Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!