Netwerkbeheerder ISP Backbone

  • Overschieseweg, Schiedam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Waarborg jij dat meer dan 250.000 huishoudens 24/7 van snel en stabiel internet profiteren? Deltafibernederland daagt je uit om onze ISP backbone te onderhouden en te optimaliseren!

Deltafibernederland is een snelgroeiende telecomprovider actief op de Nederlandse mrkt met o.a. de brands Delta, CaiWay en Glasvezelbuitenaf. Deltafibernderland groeit snel. Een knappe prestatie in een sector met felle concurrentie en sterk prijs/kwaliteitsbewuste klanten. Die groei komt niet aanwaaien, maar is de optelsom van oprechte passie voor onze klanten, (kei)hard werken, en een gezonde drive voor innovatie- en optimalisatie. Zo vernieuwen we de technische infrastructuur, zodat ruim 250.000 huishoudens vertrouwen op snel, stabiel internet, interactieve televisie en telefonie. Iets voor jou?

Functieomschrijving

Als Netwerkbeheerder duik je diep onder de motorkap van de technische infrastructuur van Deltafibernederland. Een uitdagende ‘dubbelrol’, want je bent zowel proactief beheerder als troubleshooter. Als Netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de performance (stabiliteit, beschikbaarheid) van ons netwerk, waarbij al je netwerk skills op de proef worden gesteld.
Uiteraard wordt er ook een beroep op je gedaan bij het uitvoeren van, voor klanten zichtbare, projecten. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van Netflix caching, zodat klanten hun favoriete films en series nog sneller zien, of aan het uitbreiden van onze netwerkcapaciteit, zodat we nog meer klanten van onze diensten voorzien. Dit betekent dat je met heel diverse technologieën en tooling in aanraking komt. Bij Deltafibernederland ontwikkel je dus snel een netwerk allrounder!

Jouw key verantwoordelijkheden
• Je beheert de technische infrastructuur en maximaliseert de performance
• Je lost issues op, inclusief root cause analyses en stuurt leveranciers aan
• Je stuurt leveranciers aan als je er zelf echt niet meer uitkomt
• Je voert wijzigingen door en neemt deel aan innovatieprojecten
• Je denkt (en praat) mee over verbeterkansen; je bent immers onze specialist!

Functie-eisen

Dit ben jij
Een enthousiaste Netwerkbeheerder met passie voor nieuwe technologieën. Wat je vandaag niet over networking weet, weet je uiterlijk overmorgen. Je vindt het leuk om in een compact (maar gedreven!) team met zeer diverse tools en technologieën te werken, zodat je jouw netwerkhorizon snel verbreedt. Je bent een effectieve troubleshooter die weet dat storingen zich niet aan kantoortijden houden en je vindt het geen probleem om ‘on call’ te zijn. Je zoekt een rol waarin je – veel meer dan bij de meeste organisaties – de kans hebt om direct het verschil voor de klant te maken.

Wat je in ieder geval meeneemt

  • HBO denk- en werkniveau
  • Geldig CCNA certificaat, CCNP en kennis van Linux zijn een pré.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het beheren/optimaliseren van netwerken
  • Communicatieve skills, initiatiefrijk, teamspeler pur sang

Extra informatie

Dit zijn wij
Als Netwerkbeheerder werk je binnen het enthousiaste beheerteam; 12 techies die collegiaal verantwoordelijk zijn voor de klantdiensten internet, televisie en telefonie. Denk aan het beheer van het IP netwerk, het IPTV en het VoIP platform. Je mag rekenen op een plezierige, open en informatieve setting, waarin eigenwijsheid (mits onderbouwd!) wordt beloond. Er zijn volop ontwikkel- en doorgroeikansen; bijvoorbeeld richting  meer gespecialiseerde, Senior rollen.

En je arbeidsvoorwaarden?
Die zijn niet alleen goed, maar ook nog eens flexibel in te zetten. En met onze uitstekende pensioenregeling wordt ook aan je toekomst gedacht! 

Interesse?
Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!