Communicatieadviseur Buitengebieden

  • Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam, Nederland
  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken Delta en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland!

Functieomschrijving

Op zoek naar een rol waarin je fantastisch nieuws kunt vertellen?

Bij ‘buitengebieden’ denk je misschien aan kalme dorpjes, waar het leven net wat trager verloopt dan in de grote stad. Maar als het op internet en interactieve TV aankomt, halen buitengebieden de steden soms in. Steeds meer buitengebieden worden namelijk aangesloten op razendsnel glasvezel. Caiway loopt daarin voorop en wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van alles wat glasvezel te bieden heeft. Wil jij daar jouw communicatieve bijdrage aan leveren?


Als Communicatieadviseur Buitengebieden regisseer je communicatiecampagnes die onze vraagbundelingsprojecten (om glasvezel te kunnen realiseren, zijn lokaal draagvlak en tractie noodzakelijk) stevig op de kaart zetten.

Je bent verantwoordelijk dat alle communicatie middelen per gebied op tijd ontwikkeld zijn Van website tot flyers en van informatieavond tot e-mailings; jij borgt dat alle stakeholders worden geïnformeerd en geënthousiasmeerd. Er lopen vaak meerdere gebieden tegelijk in verschillende stadia, maar jij houdt altijd het overzicht, zorgt ervoor de planning up to date is en dat deadlines gehaald worden. Hoewel we je graag uitnodigen om je creatieve talent in te zetten – je denkt mee over visuals en verzorgt pakkende content – sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met het verzendhuis en het reclamebureau die jij brieft en aanstuurt. Bovendien neem je een coördinerende projectleidersrol op je.

Je zet de campagnetrein stevig op de rails en schakelt continu met de marketeer en retailer manager die in de gebieden actief zijn. Je signaleert verbeterkansen, maakt daar rapido werk van en bent verantwoordelijk voor het buitengebiedenbudget, waarbij je steeds de vraag stelt of we middelen effectief besteden en, zo nee, welke communicatiekeuzes we dan wel moeten maken. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de communicatiemanager.Jouw key verantwoordelijkheden


Jouw key verantwoordelijkheden
Regisseren en organiseren van communicatiecampagnes bij vraagbundelingstrajecten
Briefen en aansturen van reclamebureau en andere partijen
Signaleren (en benutten!) van verbeterkansen
Communicatieve rechterhand van marketeer en retail manager
Bewaken en bijhouden van het budget en deze administratief verwerken


Dit ben jij
Een gedreven communicatieprofessional bij wie vooral doen maar ook denken (wat kan er beter? Klopt het wat er staat?) van nature hand in hand gaan. Je bent een uitstekende planner die altijd het overzicht bewaakt, ook als je meerdere projecten en gebieden onder je hoede hebt. Je hebt er lol in om bureaus te briefen en, als de deadline nadert, een beetje te prikkelen. Een achtergrond als projectleider kan prima passen, net als ervaring met traffic- of accountmanagement bij een reclamebureau.


Wat je in ieder geval meeneemt
HBO werk- en denkniveau
4+ jaar relevante communicatie aangevuld met projectmanagement ervaring is een pre
‘Ja, maar’ is in jouw woordenboek vervangen door ‘lossen we op’
Je staat er op de momenten dat het moet, ook buiten kantoortijd
Humor is welkom, net als sterke samenwerkingsgerichtheid


Dit zijn wij
Een (razend)snel groeiende aanbieder van (razend)snel glasvezel internet. Caiway is sinds kort gevestigd op een centrale locatie in Schiedam, waar ook onze nieuwe collega’s van Delta aanschuiven. En de sfeer? Die is open, informeel, no-nonsense en pionierend. Bijzonder: het ‘verglazen’ van buitengebieden is niet alleen commercieel interessant, maar levert ook nog eens een bijdrage aan de vitaliteit van de betrokken gebieden.


Interesse? Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!