Marketeer (VAS)

  • Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam, Nederland
  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Caiway is het snelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. Jaarlijks groeit onze internetpenetratie met percentages om van te dromen. Hoe we dat doen? We gebruiken de beste en modernste netwerktechnieken voor televisie, internet en telefonie. Samen met 160 collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten het allerbeste krijgen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door professionaliteit, korte lijnen, flexibiliteit en altijd een stapje verder gaan om grenzen te verleggen.

Functieomschrijving

End-to-end campagnes regisseren waar klanten oprecht blij van worden?


Caiway vindt dat campagnes pas echt geslaagd zijn als ze win-win situaties opleveren. Blije klanten (lees; hogere NPS) en een commerciële performance boost (lees; hogere ARPU) moeten dus hand in hand gaan. En dat kan. Zeker wanneer je onze interactieve tv-oplossingen en doelgroepgerichte zenderpakketten in de omnichannel etalage zet. Een geniale inhaalactie van Max meepakken, terwijl je aan een Italiaans meertje van een prosecco nipt? Daar wordt iedereen vrolijk van! Als Marketeer Value Added Services lever je dus niet alleen een meetbare bijdrage aan onze omzet en marge, maar ook (en vooral) aan de klantbeleving!


Als Marketeer (VAS) regisseer je end-to-end omnichannel campagnes die de klantwaarde van onze proposities maximaliseren. Daarbij ligt het zwaartepunt op upsell naar interactieve televisie (overal, altijd en op alle devices genieten van de beste programma’s) en het coördineren van zendercampagnes. Vanuit je ambitie marketingdoelstellingen te behalen (overtreffen mag), ontwikkel je campagnes die de juiste doelgroep op het juiste moment met het juiste aanbod bereiken. Denk bijvoorbeeld aan campagnes die FOX Sports of Film 1 stevig op de kaart zetten. Hoewel je campagnes van start tot finish managet, sta je er niet alleen voor. Zo werk je intensief samen met Customer Intelligence, zodat we de juiste selecties maken en kun je altijd terugvallen op de ‘huisstijlwaakhonden’ van Communicatie als het om stilistische keuzes gaat.

Ook ben je dé liaison van externe content-providers, zoals de diverse zenders, met wie je o.a. afstemt welke materialen en visuals we voor welke campagne inzetten. Jij denkt mee over de content, zet campagnes live, monitort de resultaten en stelt bij waar nodig. Uiteraard behoren rapportages en het delen van learnings ook tot de scope van de rol. Bovendien dagen we je uit om optimalisaties/verbeteringen te initiëren en markt- en klantonderzoeken op te zetten. Nog niet afwisselend genoeg? Je bent ook ‘eindbaas’ van onze maandelijkse nieuwsbrief, verzorgt POS-materiaal voor de Caiway winkel en kunt, als je daar affiniteit mee hebt, andere VAS campagnes oppakken, bijvoorbeeld rondom (trending!) Veilig Internet.


Jouw key verantwoordelijkheden
• Verantwoordelijk voor het behalen van marketingdoelstellingen rondom VAS
• Opzetten, evalueren en optimaliseren omnichannel end-to-end campagnes
• Go-to-market campagnes t.b.v. introductie nieuwe diensten
• Afstemmen met CI voor selecties en Communicatie voor stijl van uitingen
• Opzetten en analyseren van markt- en klantonderzoeken.
• Ontwikkelen klantcommunicatie; van POS materiaal tot nieuwsbrieven
• Rapporteren over resultaten en doen van verbeter- en innovatievoorstellen


Dit ben jij

Een gedreven marketeer met een gezonde ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit en het vermogen om meerdere projectballetjes in de lucht te houden. Je combineert actuele kennis van on- en offline marketing met entertainment affiniteit: over sport, films en series raak je niet snel uitgepraat. Creatieve skills zijn heel welkom; als Adobe Photoshop en Campaign Manager gaan juichen zodra ze je zien, serveren we taart bij je sollicitatiegesprek. Verder is het belangrijk dat je een volwassen sparringpartner voor Senior marketeers, counterparts bij zenders én externe content-providers/mediapartners bent.


Wat je in ieder geval met je meebrengt

• Hbo marketing/communicatie, 3+ jaar relevante ervaring
• Ervaring in telecomland is super, maar ook als je in andere hoog-volume branches (denk aan de energiesector) hebt gewerkt, kan de rol je prima liggen
• Nima A/Nima B op zak? Mooi!
• Analytisch sterk; je voelt je op je gemak in datarijke omgevingen
• Creatieve teamspeler met bewezen projectmatige kwaliteiten


Dit zijn wij

Een (razend)snel groeiende aanbieder van (razend)snel glasvezel internet. Caiway is sinds kort gevestigd op een centrale locatie in Schiedam, waar ook onze nieuwe collega’s van Delta aanschuiven. Je bent een (gewaardeerd) lid van het Caiway marketingteam, bestaande uit drie ervaren base marketeers. En jij. De sfeer is open, informeel, no-nonsense en pionierend. Gewoon goed dus! Net als je salaris, de setting en de collega’s met wie je samenwerkt.


Interesse? Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!