Continuous Improvement engineer

 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

DeRegt is gevestigd in Krimpen aan de Lek en heeft 120 medewerkers, inclusief collega’s in China en de VS. DeRegt heeft meer dan 100 jaar ervaring in technologische innovatie en productie van diverse kabelontwerpen. Deze worden wereldwijd toegepast in defensie (sonarsystemen), renewable energy (bewegende kabels op zee), remote operated vehicles (ROV's) en de olie- en gas sector (seismische toepassingen).Onze klanten zitten overal ter wereld, maar de werklocatie van de vacature is in Nederland in Krimpen aan de Lek.

Wij zijn onderdeel van CGG, een Franse geoscience-multinational met meer dan 3.000 medewerkers in 20 landen.

Wij groeien razendsnel en hebben een sterke ambitie. Geen dag is hetzelfde als we het bedrijf verder ontwikkelen en laten groeien. Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar een:  Continuous Improvement engineer

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Continuous Improvement engineer maak je onderdeel uit van de afdeling Operations. Je analyseert logistieke en productieprocessen en doet voorstellen voor verbeteringen op basis van performance, veiligheid of reductie van kosten. Je leidt projecten en creëert draagvlak en focus voor het continu verbeteren. Je bent goed in data-analyse, projectmanagement en bent in staat om ideeën te vertalen in concrete projecten met een heldere kosten-batenanalyse. 

Functie-eisen

Wat verwachten we van je?

Je bent in staat om snel te schakelen tussen het grote geheel en de details en je kunt verbeteracties verbinden aan het uiteindelijke doel. Je houdt overzicht over verschillende projecten, bent analytisch en weet de juiste prioriteiten te stellen.
Je hoeft nog geen kennis van kabelsystemen te hebben, dat leer je bij ons snel genoeg. Het is wél belangrijk dat je Nederlands en Engels spreekt en schrijft, want onze machines worden meestal gemaakt in het buitenland. Daarnaast zijn dit nog belangrijke eisen:

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding Procestechnologie, Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en deze heb je bij voorkeur opgedaan in een technische werkomgeving;
 • Je communiceert makkelijk en op een natuurlijke manier met collega's die werkzaam zijn op verschillende niveaus.

Aanvullende informatie

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je de kans om te werken bij een financieel sterke, snelgroeiende en ambitieus bedrijf. Geen project is hetzelfde en je werkt altijd met technisch unieke en herkenbare producten. Naast een informele en betrokken werksfeer met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief krijg je:
 

 • marktconform salaris
 • winstdeling
 • 8% vakantiegeld
 • bonus na een jaar zonder ziekmelding
 • uitstekende pensioenregeling
 • opleidingen
 • 40 vakantiedagen

 

 

We see things differently. Diversity fuels our innovation, we value the unique ways in which we differ, and we are committed to equal employment opportunities for all professionals.

Privacybeleid