Folderbezorger

  • Merkebuorren 70, 9241 GH Wijnjewoude, Nederland
  • Werknemer kan op afstand werken
  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Buurtsuper Manjefiek is het kloppend hart van Wijnjewoude. Het centrum waar het bruist van energie en tal van activiteiten.

Bij Buurtsuper Manjefiek kunt u al uw dagelijkse boodschappen halen of door ons laten bezorgen. Maar dat niet alleen...

Er is een PostNL punt waar u uw pakketjes kunt halen en brengen. U kunt gebruik maken van de geldautomaat die in de supermarkt aanwezig is zodat u niet meer hoeft uit te wijken naar omliggende dorpen als u contant geld nodig heeft. Daarnaast is er een slijterij voor uw favoriete dranken en likeuren. Ook een bloemen- en cadeauhoek ontbreekt niet. De gemakshop in de supermarkt biedt u een scala aan tijdschriften, kranten en wat lectuur. Ook voor al uw rookwaren bent u hier op het juiste adres.

Over een poosje kunt u ook een vorkje prikken of een heerlijke kop verse cappuccino drinken na het boodschappen halen of even relaxen op het terras met een koud pilsje bij de hand. Er komt namelijk een apart horecagedeelte bij Buurtsuper Manjefiek. Bezorgen van uw maaltijd is ook een optie.

Graag zien we u in het kloppend hart van Wijnjewoude voor uw dagelijkse boodschappen of andere benodigdheden. Want.....

"Koop fanatiek bij Buurtsuper Manjefiek!"

Functieomschrijving

Vind je het heerlijk om buiten aan het werk te zijn en ben je op zoek naar een bijbaan? Dan is de vacature voor folderbezorger bij Buurtsuper Manjefiek, de job voor jou!

Als folderbezorger bij Buurtsuper Manjefiek is het jouw taak om onze folders heelhuids en in goede orde van deur tot deur in Wijnjewoude en omgeving te bezorgen. De folders worden elke week opgehaald in de winkel en daarna mag je ze gaan bezorgen op je eigen gemak.

Het fijne aan een bijbaan als folderbezorger is dat je maar een paar uurtjes per week werkt. Je houdt hierdoor nog genoeg tijd over voor je vrienden of vriendinnen en andere leuke bezigheden.

Ben je niet van suiker en houdt een regenbuitje jou niet tegen? Solliciteer dan direct als folderbezorger bij Buurtsuper Manjefiek.

Wij zoeken bezorgers voor de volgende plaatsen:

  • Wijnjewoude
  • Lippenhuizen

Vergeet niet om in je sollicitatie aan te geven in welke plaats je wenst te bezorgen.

Functie-eisen

  • Je bent minimaal 13 jaar oud.
  • Onze folder komt elke donderdag bij ons binnen. De verspreiding dient te gebeuren tussen donderdag en zaterdag. Het moment waarop je gaat verspreiden mag je zelf bepalen.

Aanvullende informatie

Salaris wordt in overleg met elkaar bepaald.