Tekninen Asiantuntija

  • Kokopäiväinen
  • Legal Entity: Robert Bosch Oy

Yrityksen kuvaus

Haluatko olla osa jotain suurta? Toimintamme kasvaessa haemme osaavaan Home Comfort-tiimiimme Teknistä Asiantuntijaa.

Tahtoisitko ideasi osaksi elämää helpottavia teknologioita? Olivatpa kyseessä liikkumisen ratkaisut, kulutustavarat, teollinen teknologia tai rakennus- ja energiateknologia, Boschilla olet mukana parantamassa ihmisten elämänlaatua maailmanlaajuisesti. Tervetuloa joukkoomme. Boschin lämpötekniikka-toimiala (Home Comfort) tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkailleen markkinoiden parhaita lämmitysratkaisuja. Suomessa olemme myynti- ja markkinointiorganisaatio ja osa Robert Bosch Oy:tä.

Työn kuvaus

Tehtäväsi osana suurempaa kokonaisuutta

  • vastaat asiantuntevasti yhteistyökumppaneiden teknisiin ja myynnillisiin kysymyksiin puhelimitse ja sähköpostitse: varmistat osaltasi, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuen ja menestyvät työssään
  • takuulaskujen käsittely sekä varaosatilausten vastaanotto ja lähetys

Pätevyydet

Vahvuusalueitasi ovat

  • ennen kaikkea aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan ja erinomainen paineensietokyky: työ on etenkin lämmityskaudella hektistä ja edellyttää rautaista asiakaspalvelutaitoa haastavissakin tilanteissa
  • lämmitysjärjestelmien tekninen tuntemus.
  • sähköalan ja/ tai kylmäalan osaaminen katsotaan hyödyksi
  • positiivinen ja ulospäinsuuntautunut ammattilainen
  • sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen, jotta pystyt asioimaan itsenäisesti pohjoismaisten kollegoiden kanssa
  • osaat käyttää Microsoft Office työkaluja ja sinulla mahdollisesti on aikaisempaa kokemusta jostain ERP-järjestelmästä; käytössämme on SAP käyttöjärjestelmä.

Lisätiedot

Tuleva työpaikkasi tarjoaa sinulle

joustavan työajan, tasokkaan työterveyshuollon, henkilökunta-alennuksia, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, lounasedun ja hyvät kulkuyhteydet.

 

Tässä tehtävässä edustat erinomaista kasvavaa brändiä ja työskentelet tiimissä, jonka tavoitteena on olla Suomen paras. Teemme tavoitteidemme eteen töitä päättäväisesti, mutta rennolla fiiliksellä. Sen haluamme välittyvän myös asiakkaillemme. Saat työsi tueksi laadukkaat tuotteet, osaavat kollegat ja kaikin puolin hyvän työyhteisön. Työskentelemme elokuussa 2019 valmistuneissa viihtyisissä toimitiloissa Vantaan Aviapoliksessa, jonne pääset liikkumaan helposti joko julkisilla tai omalla autolla. Tehtävä on vakituinen ja edellyttää satunnaisesti matkustamista kotimaassa ja Pohjoismaissa.

 

Jos sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niihin vastaa mielellään maajohtaja Teemu Korpela, tavoitat hänet parhaiten sähköpostilla [email protected].

 

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

TietosuojakäytäntöLeima