NPI Projektvezető

  • Full-time
  • Legal Entity: Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

Company Description

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte.

Köszöntünk a Bosch világában.

Az 1998-ban alapított gyár ma már a Bosch csoport autóelektronikai divíziójának legnagyobb gyártóközpontja a világon. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. fő profilja vezérlő elektronikák, szenzorok, radarok és kamerarendszerek sorozatgyártása. A Hatvanban gyártott elektronikai berendezések a vezetést biztonságosabbá, kevésbé környezetszennyezővé és kifizetődőbbé teszik. Világszerte több százmillió járművet szereltek fel a Bosch hatvani telephelyén készült különféle elektronikákkal. Több mint 4800 munkavállaló mellett, csapatunkba kvalifikált munkatársakat keresünk.

Job Description

►Költségbecslések, akvizíciós projektek, megtérülési számítások műszaki premisszáinak meghatározása,összeállítása

►Új projektek teljeskörű kivitelezése: gyártósor tervezési, gépbeszerzési, gyártósor áttelepítési projektek vezetése, meghatározott team munkájának koordinálása

►Projekttől függően próbagyártások, első minták,gyártásengedélyezések, új termékek felfutásának megtervezése, koordinálása

►Együttműködés vevőkkel, beszállítókkal,más telephelyekkel

►Felelősség a projektek minden vonatkozásában (határidő,költség, minőségreleváns tervek összeállítása, azauditképesség biztosítása)

Qualifications

►Műszaki felsőfokú végzettség (villamosmérnök vagy gépészmérnök, műszaki menedzser)

►Autóipari gyártásban vagy elektronikai gyártásban szerzett tapasztalat

►Projektvezetői tapasztalat

►Tárgyalási szintű angol nyelvtudás (német előny)

►Gazdasági ismeretek

►Magabiztos kommunikáció és kiváló meggyőzőkészség

►Jó prezentációs készség

Additional Information

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja

Munkatársaink folyamatos szakmai és személyes fejlődésének támogatása, nemzetközi karrierlehetőség egy fiatal és innovatív csapatban, élet- és balesetbiztosítás. Rendszeres tapasztalatcsere a külföldi telephelyek kollégáival, nyelvtanulási lehetőség angol vagy német nyelvekből. Sport- és családi rendezvények. Munkatársaink számára biztosítjuk az attraktív juttatási csomagot, választható Cafeteria rendszerrel (készpénz, SZÉP kártya). Vállalatunk céges autóbusszal Budapestről a Syma csarnoktól és az Örs vezér terétől, valamint a Hatvan környéki településekről jól megközelíthető.

Privacy PolicyImprint