Sor koordinátor - Servocom terület

  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

► Operátorok munkavégzésének koordinálása

► Előírások betartásénak ellenőrzése,

► Anyagok rendelése és késztermékek visszajelentése

► Eltérésekre való azonnali reakció, reakcióterv szerint

► Hibás alkatrészek kezelése, könyvelése

► Műszakadatok dokumentálása

► Problémamegoldásban való aktív részvétel

► Autonóm TPM feladatok koordinálása, jelentése

► Géphibák, eltérések jelentése karbantartás felé

Képzettség

► Hasonló pozícióban szerzett minimum 1 éves tapasztalat

► Minőségtudat

► Csapatmunkára való készség

► Monotónia tűrés, terhelhetőség, önállóság

► Több műszakos / folyamatos munkarend, esetleges hétvégi túlórák vállalása (termelési igényeknek megfelelően)

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat