Projektbeszerző

  • Maklár, Havasi László utca 2, 3397 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Központi beszerzés képviselete Projekt Team munkában az üzleti terület és a gyár felé, felelősségvállalás a költségek, a minőség illetve a beszerzendő anyagok határidejét tekintve.

►A koncepciós fázisban való aktív közreműködés

►Változási folyamatok koordinációja egészen a széria gyártás élettartama során

►Technikai megállapodás a beszállítókkal

►Műszaki egyeztetések szervezése, nyomon követése a beszállítókkal

►Projektek fejlesztése a beszerzési stratégia kialakításával

►Alternatív megoldások költségcsökkentésre (RPP projektek koordinálása)

►Beszerzési szervezetben való koordinációs feladatok ellátása

►Globális projektben való részvétel

Képzettség

Mérnök és/vagy közgazdász felsőfokú végzettséggel, műszaki tapasztalattal rendelkező jelölteket várunk, akinek van már tapsztalata stratégiai beszerzésben és projektvezetésben.

Tárgyalóképes angol nyelvtudás, stratégiai gondolkodásmód és rendkívül jó szervezőkészség szükséges a munkakör ellátásához.

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat