Studentermedhjælper til Product Marketing Professional Power Tools

  • Telegrafvej 1, 2750 Ballerup, Danmark
  • Kontrakt
  • Legal Entity: Robert Bosch A/S

Firmabeskrivelse

Om Bosch

I 1886 grundlagde Robert Bosch sit "værksted for finmekanik og elektroteknik" i Stuttgart. Dette var udgangspunktet for nutidens verdensomspændende virksomhed. Lige fra starten har virksomhedens styrker været dens innovationskraft og sociale engagement. I dag har Bosch gruppen 460 selskaber globalt fordelt i 60 lande og regioner samt salgs- og servicepartnere i ca.150 lande og regioner.

Det danske hovedkontor Robert Bosch A/S ligger i Ballerup, og i dag beskæftiger Bosch i Danmark totalt ca. 700 ansatte inden for de fire forretningsområder: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology. Som værktøjsspecialist er du ansat i divisionen Bosch Power Tools, som ud over Ballerup også har kontor i Hedensted.

Bosch i Danmark omfatter desuden også Bosch Rexroth A/S, BSH Hvidevarer A/S, Moeller & Devicon A/S samt Holger Christiansen A/S.

 

Du kan læse mere på www.bosch-pt.com

Jobbeskrivelse

Robert Bosch A/S søger en studentermedhjælper til et ansvarsområde inden for product marketing og masterdata til opstart hurtigst muligt.

Ansvarsområder og opgaver

Som studentermedhjælper indgår du i et team som har det overordnede ansvar for positionering og introduktion af virksomhedens produkter i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Du indgår i tæt samarbejde med dine 10 nordiske marketing kollegaer og Product-/Pricing Managers i vores hovedkontor i Stuttgart.

 

Som studentermedhjælper vil dine arbejdsopgaver indeholde, men ikke være begrænset til:

  • Planlægge produktlanceringer ift. nordiske behov og i samarbejde med det lokale marketingteam, europæiske hovedkontor og lokale salgsteams
  • Produkt og Prispositionering
  • Masterdataoprettelse og vedligeholdelse i ERP system
  • Konkurrentovervågning ift. sortiment, krydsreferencedata m.m.
  • Formidling og koordinering af markedsdata med de centrale produktteams

Kvalifikationer

Sproglige evner

Skal kunne tale og læse et nordisk sprog og engelsk på middel niveau (engelsk er koncernsprog).

Erhvervserfaring og personprofil

Du er i gang med en relevant økonomisk uddannelse som minimum bachelor. Du har tilegnet dig erfaring med at arbejde med data, er analytisk, og MS Excel bruger på højt niveau.

Som person er du struktureret, kontaktskabende, engageret og besidder et højt drive.
Du trives med at opbygge nye relationer og møde mange forskellige mennesker i løbet af en dag.

Yderligere informationer

Arbejdssted og rejseaktivitet

Som studentermedhjælper arbejder du med udgangspunkt fra vores kontor i Ballerup, men kan også arbejde fra hjemmekontoret efter nærmere aftale med teamet. Vi afstemmer antallet af timer i forhold til dine studier, men som minimum 15 timer om ugen.

Du tilbydes

Du får muligheden for at arbejde i en stor international koncern med gode muligheder for at bygge et professionelt netværk. Stillingen er timelønnet og der indgår betalt internet og mobiltelefon.

FortrolighedspolitikAftryk